TIKLA ARA

Zorla - De Force

Başrollerini İsabella Adjani ve Eric Cantona'nın paylaştığı "De Force" (Zorla) ülkeyi etkisi altına alan suç davasını çözmek için radikal çözümlere yönelen bir komiserin yaşadıklarını anlatıyor.


Zorla - De Force  filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zorla - De Force

Zorla - De Force izle

İlk Gösterim tarihi: Zorla - De Force filmini  26 Perşembe 21:30 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zorla - De Force

2011 - Fransa , Lüksemburg Tür : Aksiyon , Gerilim türündeki Zorla - De Force filmin yönetmenliğini Frank Henry yaptığı Oyuncuların Isabelle Adjani , Eric Cantona , Anne Consigny , Stéphane Ferrara , Linh Dan Pham'ten oluşmaktadır.

Başrollerini İsabella Adjani ve Eric Cantona'nın paylaştığı "De Force" (Zorla) ülkeyi etkisi altına alan suç davasını çözmek için radikal çözümlere yönelen bir komiserin yaşadıklarını anlatıyor. Peş peşe vuku bulan şiddet olaylarına bir son vermek isteyen Fransız emniyeti, komiser Clara Damica'ya (Adjani) izleyeceği yöntemlerde tam serbesti tanınır. Damico'nun tek ipucu, organize suç örgütleriyle bağlantısı bulunan ve şu an hapiste yatan Manuel Makarov'dur. Damico, Makarov'u isteği dışında hapisten kaçırarak işbirliği yapmaya zorlar. Bir süre sonra Clara'nın oğlu Cyril'in de dahil olduğu olaylar planların dışında gelişmeye başlar.

Resimler

Zorla - De Force izle

 

Zorla - De Force izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, de force konusu, digiturk 2015 filmleri, de force izle, zorla izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.