TIKLA ARA

Zoolander 2

Derek ve Hansel yeniden moda dünyasına dönmüşlerdir. Değişen bu moda dünyasındaki zorluklarını anlatıyor.


Zoolander 2 izle


2016 - ABD, Komedi türündeki Zoolander 2 filminin yönetmenliğini Ben Stiller yapıyor. Oyuncuları Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz'dan oluşmaktadır.

Derek ve Hansel ikilisinin mesleklerini icra ettikleri şirkette uzun yıllar çalışarak iş hayatlarının monotonlaştıklarını düşünerek farklı bir şeyler denemeye karar verirler. Peki bu farklılığını nasıl ortaya çıkaracaklar ve bunu hayatlarına ne şekilde yansıtacaklardı? İşte kendilerine sordukları bu soruları ve bu soruların karşısında beklenen cevabı çalıştıkları şirketinin iş dünyasında ki muhalif rakiplerinden birine geçerek bulabileceklerdi. Tam bu şekilde düşünürlerken şans melekleri kendilerini sanki sarıp sarmalayarak bağırlarına bastıklarını düşünür. İşi kabul eden Derek ve Hansel muzipleri tek düzüne olan hayatlarını ilk başlarda renklendirdiklerini düşünselerde işler umdukları gibi güzel gitmeyince hikaye iyice dallanıp budaklanması ile daha da bir komikleşir.

Benjamin Edward Stiller Doğumu 30 Kasım 1965, New York kenti ABD'li Emmy ödüllü Yahudi asıllı komedyen, aktör, senarist, film yapımcısı ve yönetmeni. Babası aktör Jerry Stiller ve annesi Anne Meara. Babası Yahudi idi, annesi ise İrlandalı Katolik, ancak evliliklerinden sonra annesi de Yahudiliğe döndü. Filmleri dünya çapında 2,6 trilyon gişe getirmiştir. Babası daha Ben altı yaşında iken onu kendi rol aldığı filmlerin setlerine götürmüş, ve Ben'i aktörlükle tanıştırmıştır. Lisede aktörlük dersleri alan Ben sonradan şansını denemiş ve başarılı olmuştur. Birçok dizi ve filmde rol almış, 1990-1993 yılları arası The Ben Stiller Show adıyla kendi şovunu yapmıştır. Ayrıca Tropik Fırtına: Al Bakalım, The Cable Guy, Zoolander ve Reality Bites gibi filmlerde yönetmenlik de yapmıştır. Öncelikle ünlü talk-show programı Saturday Night Live'da oynadığı skeçlerle tanınmıştır. Ayrıca 'Aramızdaki Sarışın', 'Çatı Katı' ve Zor Baba gibi kaliteli filmlere de imza atmıştır.

Owen Cunningham Wilson Doğumu18 Kasım 1968; Dallas, Teksas, Amerikalı oyuncu ve senarist. En çok The Haunting ve The Royal Tenenbaums adlı filmlerdeki rolleriyle tanınır. Tenenbaum Ailesi filmi için yazdığı senaryo ile Oscar'a aday gösterilmiştir. İrlanda asıllıdır. Kardeşi Luke Wilson da kendisi gibi oyuncudur.

Penélope Cruz Sánchez Doğumu 28 Nisan 1974; Alcobendas, Madrid özerk bölgesi, İspanya, Oscar ödüllü İspanyol kadın sinema sanatçısı ve model. Eskiden bir dansçı olan Cruz aynı zamanda bir hayırseverdir. Oynadığı ilk film Jamon'un (1992) Yabancı Dilde Film dalında Akademi Ödülü (Oscar) kazanmasıyla birlikte 1993'de aldığı teklif ile Frame adlı bir dizide oynamak için ABD'ye gitti. Javier Bardem ile 14 Temmuz 2010'da evlenmiştir. Vicky Cristina Barcelona filminde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında da Akademi Ödülü (Oscar) almıştır.

Resimler

Zoolander 2 izle

Zoolander 2 izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk 2016 izle, zoolander 2 izle, zoolander 2 konusu, zoolander 2, bein movies premier,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.