TIKLA ARA

Zirvedeki Beş - Top Five

Chris Rock Andre karakterine hayat veren Chris Rock, laflarını esirgemeyen ve küfrü seven bir komedyendir.


Zirvedeki Beş - Top Five filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zirvedeki Beş - Top Five

Zirvedeki Beş - Top Five izle

İlk Gösterim tarihi: Zirvedeki Beş - Top Five filmini 14.4.2015 09:00 - 11:00 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zirvedeki Beş - Top Five

2014 - ABD Komedi Zirvedeki Beş - Top Five filmin yönetmenliğini Stiles White yaptığı Oyuncuların seslendirmeleri Chris Rock, Kevin Hart, Hayley Marie Norman, Gabrielle Union, Rosario Dawson'ten oluşmaktadır.

Chris Rock Andre karakterine hayat veren Chris Rock, laflarını esirgemeyen ve küfrü seven bir komedyendir. Ama reality şov sunucusu seksi nişanlısı düğünlerinin televizyondan yayınlanacağını söyleyince ciddi bir oyuncudan , aktör olmak için dersler almaya başlar.

Chris Rock 7 çocuklu bir ailenin ilki olarak 7 Şubat 1965'de doğdu.Andrews'de doğulan Chris,daha sonra ailesiyle birlikte Brooklyn'e gitdi.Annesi bir sosyal işçi ve öğretmen ,babasıysa sürücü ve gazete dağıtıcısıydı.Julius (babası) 1989'da hayatını kaybetdi. Diğer kardeşleriyse Andre, Tony, Brian , Kenny, Andi, ve Jordan'dır.

Kevin Hart
, Amerikalı aktör ve komedyen. Philadelphia'da doğup büyüyen Hart, kariyerine kulüplerde çıkarak amtör bir şekilde komedyenlik yaparak başlamıştır. Daha sonra Judd Apatow'un Undeclared isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil edilmiştir. Bu dizinin sadece bir sezonunda yer aldıktan sonra kendisini Paper Soldiers, Scary Movie 3, Along Came Polly ve Soul Plane gibi filmlerde bulmuştur.

Hayley Marie Norman
(3 Mart 1984) Amerikalı aktris ve modeldir. O ilk halk dikkatine NBC oyun göstermek Deal or No Deal, o en tanınabilir çanta modelleri dışı olarak durdu ve bir fan sevdiğim onu enerjik ve giden kişilik yanı sıra kendi markası kıvırcık nedeniyle oldu olduğu gibi durumda model # 25 geldi hair.She Fired Up dahil olmak üzere birçok filmiyle başladı, Hancock, Trailer Park of Terror ve Norbit.

Gabrielle Monique Union
, Amerikalı aktris ve model. Gençlik Ateşi, Bad Boys 2 gibi filmlerde oynamıştır.
1972'de Omaha, Nebraska'da doğdu. Gençlik yıllarında ailesiyle California'ya taişındı. Lisede basketbol, futbol ve atletizmle ilgilendi. Üniversite için önce Nebraska, sonra Cuesta Koleji'ne gitti, sonunda UCLA'den sosyoloji lisans derecesiyle mezun oldu. Son sınıfta bir yetenek ajansında staj yaptığı sırada keşfedildi ve okul masraflarına katkıda bulunması için modellik yapmaya başladı.

Rosario Dawson
, Amerikalı aktris ve şarkıcı. En çok Sin City, He Got Game, Rent ve özellikle başrolünü oynadığı Quentin Tarantino'nun Death Proof filmlerindeki roleriyle tanınmıştır.

Resimler

Zirvedeki Beş - Top Five izle

Zirvedeki Beş - Top Five izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, top five konusu, digiturk 2015 filmleri, top five izle, zirvedeki beş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.