TIKLA ARA

Yükümlülük - The Liabilty

19 yaşındaki Adam kendini kabus gibi bir mafya hesaplaşmasının içinde bulur.


Yükümlülük - The Liabilty filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Yükümlülük - The Liabilty

Yükümlülük - The Liabilty izle

İlk Gösterim tarihi:Yükümlülük - The Liabilty 24.2.2014 19:33 - 20:56Digiturk Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Yükümlülük - The Liabilty

2012 - İngiltere Tür : Aksiyon , Gerilim türündeki Yükümlülük - The Liabilty filmin yönetmenliğini Craig Viveiros yapmaktadır.Film Oyuncuları  Tim Roth , Talulah Riley , Jack O'connell , Peter Mullan , Kierston Wareing oluşmaktadır.

19 yaşındaki Adam annesinin erkek arkadaşı Peter için bir günlük şöförlük yapmayı kabul edince, kiralık katil Roy'un yanında kendini kabus gibi bir cinayet, seks ticareti ve intikam dolu 24 saatlik bir yolculuğun içinde bulur.Annesinin mafya üyesi erkek arkadaşına bir günlük şoförlük yapmayı kabul eden Adam, deneyimli tetikçi Roy ile birlikte cinayet, seks trafiği ve intikam dolu .çılgın bir 24 saat yaşayacağını düşünmemiştir.

Tim Roth, 14 Mayıs1961 tarihinde, Londra'da, ressam bir anne ve gazeteci bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Önceleri heykeltraş olmak isteyen Roth, Londra'da Camberwell Sanat Okulu'na gitti. Bir süre sonra aktörlüğü denemeye karar vererek ilk deneyimini, Made in Britain adlı bir televizyon filminde ırkçı bir dazlak rolüyle 18 yaşında kazandı. Sonrasında, adı ve görünümü dolayısıyla Yahudi rollerine uygun görüldü. 1984 yılında, Stephen Frears'ın The Hitinde, bir katil çırağı rolüyle dikkatleri çekti. Bu filmin ardından, 80'lerde bir çok filmde daha boy gösterdi. 1990'lara gelindiğinde, Roth, Robert Altman'ın Vincent and Theo adlı filminde Vincent Van Gogh rolüyle ve Tom Stoppard'ın Rosencrantz & Guildenstern Are Dead adlı filmindeki rolüyle uluslararası bir üne kavuştu.

IMDB Puanı: 5/6 ( 2922 kişi oy verdi.)

Resimler

Yükümlülük - The Liabilty izle

 

Yükümlülük - The Liabilty izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, the liabilty izle, digiturk 2014 filmleri, the liabilty konusu, yükümlülük izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.