TIKLA ARA

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm

Filmde istediği önemli yerlere gelememiş bir Sporcu menajeri kariyerini kurtarmak için son bir emek sarf etmesini konu alıyor Bernstein adındaki menajer beyzbolun bir sonraki en iyi atıcısını bulmak için bir araştırmalar yapıyor.


Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm izle

Ilk Gösterim tarihi: Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm filmini 31.1.2015 15:40 - 16:59 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm

2014 - ABD Dram, Spor Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm filmin yönetmenligini Craig Gillespie yaptigi Oyuncularin Lake Bell, Jon Hamm, Alan Arkin, Suraj Sharma, Bill Paxton'ten olusmaktadir.

Filmde istediği önemli yerlere gelememiş bir Sporcu menajeri kariyerini kurtarmak için son bir emek sarf etmesini konu alıyor Bernstein adındaki menajer beyzbolun bir sonraki en iyi atıcısını bulmak için bir araştırmalar yapıyor. Birinci ligde bir beyzbol yıldızına dönüştürebileceği genç bir kriket atıcısı bulma umuduyla JB Million Dollar Arm adında bir realite şov yarışması düzenlemek için Hindistan'a gider.

Bill Paxton
Amerika'lı aktör ve film yönetmeni. Apollo 13 filmindeki performansından sonra isminden söz ettiren Paxton daha sonra Weird Science, Twister, Aliens, True Lies ve Titanic gibi filmlerle ismini yükseltmeye devam etti. HBO ekranlarındaki Big Love dizisindeki 5 yıllık kariyerinden sonra Emmy Ödüllüne aday gösterildi.

Hamm St. Louis, Missouri'de doğmuş ve büyümüştür. Aktör oyunculuğun ilk tadını 6 yaşında iken oynadığı Winnie the Pooh adlı oyunla tatmıştır.

Suraj Sharma, Hint aktör. İlk filmi Pi'nin Yaşamı'ndaki performansıyla ünlenmiştir.Yeni Delhi'de doğan Sharma'nın 2 kardeşi vardır. Annesi ekonomist, babası yazılım mühendisiydi. Kardeşinin ısrarıyla katıldığı Life of Pi filminin seçmelerinde 3000 aday arasından Pi rolüne seçildi ve performansı büyük beğeni kazandı.2014'te de Yetenek Avcısı filmiyle izleyicilerle buluştu.

Lake Siegel Bell
, Amerikalı aktris. 2008'den beri Cat Black rolünü üstlendiği Childrens Hospital dizisiyle tanınmaktadır.1979'da New York'ta doğan Bell, Skidmore College'da ve Londra'da eğitim gördü. 2002'de oyunculuğa başladı. Birçok TV dizisi ve filmde başroller ve yardımcı roller aldı. 2014 yapımı Yetenek Avcısı filminde Brenda karakteriyle başrolde oynadı.

Resimler

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm izle

Yetenek Avcısı - Million Dollar Arm izle

Fragman Izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, million dollar arm konusu, digiturk 2015 filmleri, million dollar arm izle, yetenek avcısı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.