TIKLA ARA

Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron

Birbirinden farklı yeteneklere sahip güçlü karakterlerin bir araya geldikler yenilmezler yeni görevlere hazır.


Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron

Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron izle

İlk Gösterim tarihi: Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron filmini tarihinde 31.10.2015 08:00 - 10:22 Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron

2015 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera, Savaş Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron filmin yönetmenliğini Joss Whedon yaptığı Oyuncuların Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Evans, Mark Ruffalo'ten oluşmaktadır.

Birbirinden farklı yeteneklere sahip güçlü karakterlerin bir araya geldikler yenilmezler yeni görevlere hazır.Iron Man Tony Stark önderliğinde bir grup süper kahraman, aktif olarak kullanılmayan bir barışı koruma programını gerçekleştirmek isterler, ancak işler çığrından çıkar ve insan yapımı bir yapay zeka olan Ultron'un eline, hain planlarını gerçekleştirme fırsatı geçer.

Robert John Downey
, Jr., BAFTA ve Altın Küre sahibi ABD'li oyuncu. Sherlock Holmes ve Iron Man serilerinin yanısıra Chaplin, Natural Born Killers, Good Night and Good Luck, Kiss Kiss Bang Bang, Zodiac, Tropic Thunder ve The Avengers gibi filmler ile de tanınmaktadır.4 Nisan 1965'te New York'ta doğmuştur. Aktör, yazar, prodüktör ve yönetmen olan Robert Downey Sr.'nin oğlu olan Downey Jr., 1970 yılında babasının çevirdiği Pound adlı filmde küçük bir rol alarak sinema kariyerine başlamıştır.

Scarlett Johansson
, Amerikalı aktris. Bir Konuşabilse, Maç Sayısı, Prestij, Vicky Christina Barcelona gibi filmlerin yanında, Marvel'in süper kahraman filmlerindeki Black Widow rolüyle tanınmıştır.1984 yılında New York City'de doğdu. Babası Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi.

Samuel L. Jackson
Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır.

Christopher Robert "Chris" Evans
, ABD'li oyuncu. Yönetmen anne ve dişçi babanın (Bob) oğlu olarak doğdu. Annesi yarı İtalyan yarı İrlandalıdır. Carly DuBray ve Shanna adlarında iki kız kardeşi, Scott adında bir erkek kardeşi vardır. Evans'ın ilk önemli rolü 2001 yapımı Not Another Teen Movie'deki Jake WyIer karakteridir. Daha önce Boston Public ve The Fugitive tv dizilerinde, Opposite Sex dizisinde ise bir bölüm rol almıştır.

Resimler

Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron izle

Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, avengers: age of ultron izle, digiturk 2016 filmleri, avengers: age of ultron konusu, yenilmezler ultron çağı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.