TIKLA ARA

Yaşgünü Kızı - Birthday Girl

Bankerlikle uğraşan İngiliz John Buckingham (Ben Chaplin), utangaçlığı yüzünden bekarlıktan kurtulmanın yolunu internette arar.


Yaşgünü Kızı - Birthday Girl  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yaşgünü Kızı - Birthday Girl

Yaşgünü Kızı - Birthday Girl izle

İlk Gösterim tarihi: Yaşgünü Kızı - Birthday Girl filmini  Digiturk 26 Temmuz 2014 Cumartesi 21:45 Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yaşgünü Kızı - Birthday Girl

2001 - ABD , İngiltere Tür : Dram , Gerilim , Komedi , Korku , Polisiye , Romantik , Suç türündeki Yaşgünü Kızı - Birthday Girl filmin yönetmenliğini Jez Butterworth yaptığı Oyuncuların Nicole Kidman , Vincent Cassel , Mathieu Kassovitz , Ben Chaplin , Ben Miller 'ten oluşmaktadır.

Bankerlikle uğraşan İngiliz John Buckingham (Ben Chaplin), utangaçlığı yüzünden bekarlıktan kurtulmanın yolunu internette arar. E-posta aracılığıyla bir Rus kadını olan Nadia (Nicole Kidman) ile yazışır ve onu evlenmek üzere ülkesine davet eder. Fakat herşey görüldüğü kadar pembe değildir ve kadının ülkeye gelmesiyle birlikte banker yaşamının büyük tehlikede olduğunu farkeder.

Resimler

Yaşgünü Kızı - Birthday Girl izle

 

Yaşgünü Kızı - Birthday Girl izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, birthday girl konusu, digiturk 2015 filmleri, birthday girl izle, yaşgünü kızı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.