TIKLA ARA

Yasak Bölge 9 - District 9

30 yıl önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar.İnsanlar onlardan ya bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır.


Yasak Bölge 9 - District 9 filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yasak Bölge 9 - District 9

Yasak Bölge 9 - District 9 izle

İlk Gösterim tarihi: Yasak Bölge 9 - District 9 filmini  Digiturk Temmuz 2014  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jack Ryan: Yasak Bölge 9 - District 9

2014 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Gizem türündeki Yasak Bölge 9 - District 9 filmin yönetmenliğini Neill Blomkamp yaptığı Oyuncuların Sharlto Copley , Vanessa Haywood , Jed Brophy , Nathalie Boltt , William Allen Young 'ten oluşmaktadır.

30 yıl önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar.İnsanlar onlardan ya bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Fakat hiçbiri olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelirler. Tüm dünya devletleri onlarla ne yapacaklarını tartışırken, yaratıklar Güney Afrika'da District 9 olarak tanımlanan bir yere geçici olarak yerleştirilirler. Artık, uzaylıların dünyada bulunmasıyla ilgili sabırlar tükenmiştir. Uzaylılar üzerindeki kontrol, Multi-National United MNU'a verilmiştir. Bu özel şirket eğer uzaylıların silahlarından yapabilirlerse muazzam paralar kazanma peşindedir.

Sharlto Copley 27 Kasım 1973 tarihinde doğdu. 1987-1991 Redhill Lisesi ve Güney Afrikalı bir özel okula Johannesburg'ta gitti. Okulda Copley, amatör olarak hem tiyatro ve filmlere dahil oldu. Bu ilgi sayesinde gelecekteki iş ortağı Simon Hansen ile bir araya geldi. Bir öğrenci olarak okulunda oyunlar hazırladı, yönetti ve oynadı. Birkaç yıl okuldan sonra , Copley ,Cape Town'a taşındı ve orda Simon Hansen ile bir medya yapım şirketi kurdu. 2005te , Copley ve Simon Hansen ,Neill Blomkamp ile kısa film üretildi: Alive Joburg ve bu District -9 için temel olduşturdu.

William Allen Young
(Ocak 1954) en iyi 1996 yılında UPN's Moesha Frank Mitchell bir rol oynayan tanınan ABD'li oyuncu.Genç ödüllü aktör, ilham verici öğretmen, ulusal hatip ve insani olmak bir kent konut projesi yükseldi.Onun şanlı oyunculuk kariyerine Akademi Ödülüne aday gösterilmiş filmde rol oynadığı içerir, A Soldiers Story, Place Brewster Kadınları, Atlanta Çocuk Cinayetleri, Basit Adalet, Sins, Lock Up gibi.William ve, New York ve Los Angeles'ta yaptığı sahne performansları için kritik övgü aldı Londra'da, Fransa, İtalya, Avusturya, Sri Lanka, Rusya ve Afrika'da yurtdışında konserler verdi. Onun en son film projesi, District 9,Güney Afrika'da çekildi.Ağustos 2009 yılında yayımlanmıştır.Young Washington DC'de doğdu ama Sivil Haklar Hareketi yüksekliği sırasında Güney Merkez, LA, büyüdü.Yedi çocuktan biri, onun annesi, diploma ve tıbbi bir seçkin 20 yıllık kariyeri yol açan bir hemşirelik lisans almak için gece okula gitmeden önce hizmetçi olarak çalıştı.

Resimler

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit izle

 

Jack Ryan: Gölge Ajan - Jack Ryan: Shadow Recruit izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, district 9 konusu, digiturk 2015 filmleri, district 9 izle, yasak bölge 9 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.