TIKLA ARA

Yarının Dünyası - Tomorrowland

Bilime çok meraklı bir genç olan Casey Newton ile mucit Frank Walker yalnızca hafızalarında yer alan bir yer ve zamana, gizemli bir yolculuğa çıkarlar.


Yarının Dünyası - Tomorrowland filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yarının Dünyası - Tomorrowland

Yarının Dünyası - Tomorrowland izle

İlk Gösterim tarihi: Yarının Dünyası - Tomorrowland filmini 17:55 - 19:33 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yarının Dünyası - Tomorrowland

2015 - ABD Bilim Kurgu Yarının Dünyası - Tomorrowland filmin yönetmenliğini Brad Bird yaptığı Oyuncuların George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Judy Greer, Kathryn Hahn'ten oluşmaktadır.

Bilime çok meraklı bir genç olan Casey Newton (Britt Robertson) ile mucit Frank Walker (George Clooney) yalnızca hafızalarında yer alan bir yer ve zamana, gizemli bir yolculuğa çıkarlar.

George Clooney
ABD 06 Mayıs 1961 Birkaç yıl Northern Kentucky Üniversitesi'nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla aktörlüğe ilk adımını attı. Oscar ödülü sahibi olan Clooney aynı zamanda Milton Katselas'dan aktörlük eğitimi aldı. 1982 yılında Los Angeles'a taşındıktan sonra filmlerde ufak tefek roller almaya başladı. Asıl çıkışını ER adlı televizyon dizisiyle gerçekleştiren aktör, Ocean's Eleven adlı sinema filminde başrol aldıktan sonra yıldızı iyice parladı.

James Hugh Calum Laurie
, iki kez Altın Küre ödülü kazanmış İngiliz aktör, komedyen ve yazar.İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa'nın bir bölümünde Stephen Fry ile birlikte rol aldıkları A Bit of Fry and Laurie adlı programla ünlüdür.

Brittany Leanna "Britt" Robertson
18 Nisan, 1990 yılında doğan Amerikalı bir oyuncudur. Onu daha önce Dan in Real Life filmindeki Cara Burns karakteriyle, Swingtown filmindeki Samantha karakteriyle, The Tenth Circle filmindeki Trixie Stone karakteriyle, Life Unexpected filmindeki Lux Cassidy ve Çığlık 4 filmindeki Marnie Cooper karakteriyle tanıyoruz. Son zamanlarda oynadığı Avalon Lisesi filmindeki Allie Pennington karakteri, The First Time filmindeki Aubrey Miller rolüyle ve The Secret Circle dizisindeki Cassie Blake karakteriyle önü açılmıştır. Başrolde olduğu bir diğer film de Triple Dog filmidir.

Matthew David McConaughey
, Oscar ödüllü ABD'li sinema oyuncusu. McConaughey, Mary Kathleen "Kay"'in (kızlık soyadı; McCabe) üç oğlundan biri olarak, Uvalde, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi bir öğretmen, babası James Donald McConaughey ise akaryakıt istasyonu sahibi idi, babası iş hayatına atılmadan önce Green Bay Packers futbol takımının bir oyuncusuydu.

Adam Charles Goldberg
(doğum 25 Ekim, 1970) Amerikalı aktör yönetmen ve yapımcıdır. Pek çok filmde ve televizyon programında New York'lu Yahudileri canlandırmıştır.

Resimler

Yarının Dünyası - Tomorrowland izle

Yarının Dünyası - Tomorrowland izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, tomorrowland konusu, digiturk 2016 izle, tomorrowland izle, yarının dünyası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.