TIKLA ARA

Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost

Savaş döneminden yeni çıkmış Hindistan'da geçen Yalnız Hayaletin Öyküsü, Umber Singh'in yaşanmış anılarını anlatıyor. Umber Singh, 1947'deki bölünme esnasında köyünü terk etmek zorunda kalmış bir insandır.


Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost

Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost izle

Ilk Gösterim tarihi: Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost filmini 27.1.2015 04:10 - 05:40 tarihinde Digiturk Moviemax Festifal HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost

2013 - Almanya , Hindistan Dram Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost filmin yönetmenligini Anup Singh yaptığa Oyuncuların Irfan Khan, Tisca Chopra, Tillotama Shome, Rasika Dugal'ten oluşmamaktadır.

Savaş döneminden yeni çıkmış Hindistan'da geçen Yalnız Hayaletin Öyküsü, Umber Singh'in yaşanmış anılarını anlatıyor. Umber Singh, 1947'deki bölünme esnasında köyünü terk etmek zorunda kalmış bir insandır. Geçmişini gizleyerek ailesi için yeni bir hayat kurar. Aynı zamanda da, soyunu devam ettirmek için bir erkek evladı olmasını ister. Erkek evladı olmayınca kendi kızını erkek evladı yerine koyar ve o şekilde yetiştirmeye başlar. En küçük çocuğu Kanwar'ı Neeli'yle evlendirdiğinde, ailenin gizlediği sır ortaya çıkacaktır.

Irfan Khan
Bollywood filmleri ile tanınan Hintli aktör, yer aldığı ingilizce yapımlar olan The Namesake, New York, I Love You, A Mighty Heart, Slumdog Millionaire, The Amazing Spider-Man, and Life of Pi ile adını tüm dünyaya duyurmuştur.

Anne Marsden Barton
olan oyuncu 8 yaşında bir yaz kampında monolog yaparken keşfedildi ve New York tiyatrosunda rol almaya başladı.İlk olarak tv de 1996 yılında all my children isimli dizide oynadı.Kısa süre sonra sixth sense ve nothing hıll gibi büyük bütceli filmlerde rol almaya başladı.Birçok dizi ve filmde rol aldıktan sonra 2003 yılında the o c dizisiyle büyük bir söhrete kavuştu.The o.c dizisinde marissa cooper adlı zengin california lı zengin bir ailenin kızını canlandırdı.

Martin Sheen
(3 Ağustos, 1940) Emmy ve Altın Küre Ödülü sahibi ispanyol kökenli ABDli aktördür. Kendisi en çok Apocalypse Now filmi ve The West Wing isimli TV dizisiyle ünlüdür. Emilio Estevez, Ramon Luis Estevez, Renee Estevez ve Charlie Sheen isimli 4 çocuğu vardır ve hepsi oyuncudurlar. Kendisi Susan Sarandon, Sean Penn gibi Irak savaşı karşıtı sinemacılardandır.

Resimler

Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost izle

Yalnız Hayaletin Öyküsü - Qissa : The Tale of a Lonely Ghost izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, qissa konusu, digiturk 2015 filmleri, the tale of a lonely ghost izle, yalnız hayaletin öyküsü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.