TIKLA ARA

Yalanlar Üstüne - Body Of Lies

ABD'nin en gözü pek ajanı en tehlikeli yerlerde görev yapan başarılı bir ajan. Gerçek hayata bir kimliği olmayan hep sahte kullanan bir insan.


Yalanlar Üstüne - Body Of Lies  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalanlar Üstüne - Body Of Lies

Yalanlar Üstüne - Body Of Lies izle

İlk Gösterim tarihi: Yalanlar Üstüne - Body Of Lies  filmini 12.3.2015 20:45 - 22:18 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalanlar Üstüne - Body Of Lies

2008 - ABD Aksiyon, Dram, Gerilim Yalanlar Üstüne - Body Of Lies  filmin yönetmenliğini Ridley Scott yaptığı Oyuncuların Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong, Golshifteh Farahani, Lubna Azabal'ten oluşmaktadır.

ABD'nin en gözü pek ajanı en tehlikeli yerlerde görev yapan başarılı bir ajan. Gerçek hayata bir kimliği olmayan hep sahte kullanan bir insan.Ortaya yeni çıkmış bir terörist lider, dünyanın en iyi istihbarat örgütlerini atlatarak dünya çapında bir bombalama kampanyası başlatmıştır.

Leonardo Wilhelm DiCaprio
, Amerikalı aktör. 21. yüzyılın en önemli aktörlerinden biri olarak kabul edilen DiCaprio, toplamda milyarlarca dolar gişe geliri elde eden filmlerde oynadı.1974'te Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Almanya doğumlu annesi Irmelin sekreterdi, İtalyan kökenli babası George DiCaprio ise karikatür sanatçısıydı.

Russell Ira Crowe
, Yeni Zelanda doğumlu aktör. LA Confidential, Gladyatör, Akıl Oyunları, Cinderella Man, Body of Lies ve Nuh Büyük Tufan gibi çok önemli filmlerde oynamıştır. 1964'te Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da doğan Crowe'un annesi Jocelyn ve babası John Alexander yemek şirketi işindeydi. 4 yaşında ailesiyle Sydney'e göç etti. Oyunculuğa küçük yaşlarda küçük rollerle burada başladı. 14 yaşında tekrar Yeni Zelanda'ya döndü, ancak aktörlük hayalleriyle lisedeyken okulu bıraktı.

Mark Strong
İtalya'lı bir baba ve Avustralya'lı bir annenin cocugu olarak, 1963 yilinda Londra'da dunyaya gelen, asil adi marco giuseppe salussolia olan ve akademik gecmise sahip ingiliz aktor. oynadigi rollerde genellikle karizmatik ve sogukkanli karakterleri canlandirmaktadir.

Gülşifte Farahani
, 10 Temmuz 1983'de İran'ın başkenti Tahran'da dünyaya gelmiştir.şarkıcılık ve aktrislik yapmaktadır.
2012 Ocak ayında Fransız Madame Figaro dergisine verdiği çıplak pozlar nedeniyle ülkesinde büyük tepki görmüş ve İran'a geri dönememiştir. Yaşamını Paris'te sürdürmektedir.

Resimler

Yalanlar Üstüne - Body Of Lies izle

Yalanlar Üstüne - Body Of Lies izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, body of lies konusu, digiturk 2015 filmleri, body of lies izle, yalanlar üstüne izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.