TIKLA ARA

Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday Like Rain

Eleanor genç bir kadındır hayatı boyunca hep mücadele etmiştir iş yerindeki sıkıntılar bir gün patlak verir. Eleanor sonunda işten çıkarılır dünyanın sorunları ile baş başa kalan kadının kurtularak yeni bir iş bulması gerekmektedir.


Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain

Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain izle

İlk Gösterim tarihi: Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain filmini 12:41 - 14:20 / 20 Haziran 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain

2014 - ABD Dram Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain filmin yönetmenliğini Frank Whaley yaptığı. Oyuncuların Leighton Meester, Debra Messing, Billie Joe Armstrong, Sabrina Machado, Olga Merediz'ten oluşmaktadır.

Eleanor adında genç bir kadın iş sıkıntıları içerisinde yaşamını sürdürmektedir. Eleanor sonunda işten çıkarılır dünyanın sorunları ile baş başa kalan kadının kurtularak yeni bir iş bulması gerekmektedir. Bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi vardır. Yaşadığı şehrinde zorlukları içerisinde harman olan kadın sonunda bir iş bulacaktır. zengin yüksek varlıklı bir ailenin yalnız büyüyen çocuğuna bakıcılık edecek olan kadının işinin ilk günleri hiçte kolay olmayacaktır.

Sabrina Machado
, Brezilya'nın sahil kenti Rio De Janeiro kentinde dünyaya gelmiştir.boyu: 1.65 m. ölçüler: 85 - 65 - 90 Katkıda Bulunduğu Son 2 Yapım Yağmurlu Bir Pazar (2014) Keskin Adalet (2014)

Billie Joe Armstrong
Altı kardeşin en küçüğü olan Billie Joe 17 Şubat 1972'de Oakland, Kaliforniya'da dünyaya gelmiştir. Daha sonra Rodeo, Kaliforniya'da büyümüştür. Babası, Andy, caz müzisyeni ve kamyon şoförüydü. Armstrong 10 yaşındayken babası esafagus kanserinden ölmüştür. Annesi Rod's Hickory Pit isimli yerel bir restorantta garsondu. Billie 5 yaşında şarkı söylemeye başladı.Hastaların kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için hastanelere gidip onlara şarkı söylüyordu. Bu sıralarda yerel bir şirket olan Fiat Records da ilk kaydı olan "Look For Love"ı kaydetti. ilk elektro gitarını 11 yaşındayken aldı ve ona "Blue" ismini verdi (Fernandes Statocaster).

Debra Lynn Messing
, Amerikalı aktris. Grace Adler karakterini Will & Grace Amerikan sit-com tarzı dizide canlandırmıştır. Ayrıca The Starter Wife dizisinde Molly Kagan'ı canlandırmaktadır.
Debra Messing New York'ta doğmuş Polonya-Rusya kökenli bir Yahudi ailesinden gelmektedir. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Güzel Sanatlar bölümünde 3 yıl master yapmıştır

Leighton Marissa Meester
, 1986 doğumlu Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. 2007-2012 arasında yayınlanan Gossip Girl dizisindeki Blair Waldorf karakteriyle ünlenmiştir.Güzel oyuncu Fort Worth, Texas'ta doğdu. Annesi kendisine hamile olduğu sırada uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giydiği için hapisteydi. Leighton, annesinin özel izinle getirildiği hastanede doğdu ve büyükannesinin yanında büyüdü. Hapisten çıktıktan sonra annesinin yanına döndü.

Resimler

Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain izle

Yağmurlu Bir Pazar - Like Sunday, Like Rain izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, like sunday like rain izle, digiturk 2017 izle, like sunday like rain konusu, yagmurlu bir pazar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.