TIKLA ARA

Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love

Sürekli ayrılıp barışan bir çift, birlikteliklerini masaya yatırıp incelemeye başlar. İlişkilerinin yürümesi için ne yapmaları gerektiğini anlamaya çalışırlar.


Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love  filmini Digitur Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love 

Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love izle

İlk Gösterim tarihi:Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love 10.2.2014 02:50 - 04:30  Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love

2011 - İspanya Tür : Komedi , Romantik türündedir.Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love filmin yönetmenliğini Vicente Villanueva yapmaktadır.Film oyuncularını 2011 - İspanya Tür : Komedi , Romantik oluşmaktadır. 

Merce, erkeklerle yaşadığı ilişkilerde sürekli paranoya yapan bu yüzden de ciddi hiçbir beraberlik kuramayan bir kadındır. Özel bir yeteneği sayesinde, müşterilerinin duygularını çözümleyebildiği bir çeşit masörlük yapmaktadır. Diğer yandan kız kardeşi Loreto televizyon dünyasında iyi kanallardan birinde bir program yapmak istemektedir fakat şansına hep 2., 3. sınıf tv kanallarından spikerlik teklifleri gelir. Bir gün kardeşi ile falcıdan çıktıktan sonra aynı gün yaşayacakları bir tesadüf iki kız kardeşi de çok şaşırtacaktır.

Matthew David McConaughey ABD'li sinema oyuncusu. McConaughey, Mary Kathleen "Kay"'in (kızlık soyadı; McCabe) üç oğlundan biri olarak, Uvalde, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi bir öğretmen, babası James Donald McConaughey ise akaryakıt istasyonu sahibi idi, babası iş hayatına atılmadan önce Green Bay Packers futbol takımının bir oyuncusuydu. McConaughey, İrlandalı kökene sahiptir ve hristiyanlığa inancı bulunmaktadır. McConaughey'nin annesi ve babası boşandıktan sonra birkaç kez yeniden evlendiler. McConaughey bunu "Aşk ama istikrarsız bir ilişki" olarak yorumladı.

Jonah Hill New School Üniversitesinde Drama Eğitimi Alan Jonah Hill'in En Büyük Çıkışı,Superbad Adlı Film İle Oldu.Ayrıca Jonah,2008 Yılında,Entertainment Weekly'in 'En İyi 30 Yaş Altı Aktörler' Listesinde 21. Seçildi.Hayranı Olduğu Woody Allen'ın Filmlerinden de Keyif Alır.

Ethan Suplee, Amerikalı aktör ve My Name Is Earl adlı NBC sitkomunda Earl Hickey'in kardeşi Randy Hickey'i canlandıran oyuncu.

IMDB Puanı: 6,9/10 (167.276 oy verdi.)

Resimler

Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love izle

Ya Aşk Olmasaydı? - The Opposite of Love izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the opposite of love konusu, digiturk 2014 filmleri, the opposite of love movies, ya aşk olmasaydı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.