TIKLA ARA

Victor Frankenstein - Frankenstein

Sıradışı fikirleri olan bilim insanı Victor Frankenstein ve oldukça zeki yardımcısı Igor insanlığa hizmet edebilmek için ölümsüzlüğü bulabilmenin peşine tutkuyla düşmüşlerdir.


Victor Frankenstein - Frankenstein filmini Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Victor Frankenstein - Frankenstein

Victor Frankenstein - Frankenstein izle

İlk Gösterim tarihi: Victor Frankenstein - Frankenstein filmini 13 Nisan 2016 18:20 - 20:26 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Victor Frankenstein - Frankenstein

2015 - ABD Bilim Kurgu, Dram, Korku Victor Frankenstein - Frankenstein filmin yönetmenliğini Paul McGuigan yaptığı Oyuncuların Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown-Findlay, Andrew Scott, Bronson Webb'ten oluşmaktadır.

Sıradışı fikirleri olan bilim insanı Victor Frankenstein (James McAvoy) ve oldukça zeki yardımcısı Igor Strausman (Daniel Radcliffe) insanlığa hizmet edebilmek için ölümsüzlüğü bulabilmenin peşine tutkuyla düşmüşlerdir. Ancak zaman geçtikçe Victor'un takıntıya dönüşen ısrarı başta kendisi olmak üzere herkes için tehlikeli sonuçlar doğuracaktır. Yalnızca Igor, Victor'u aklını kaybetmekten ve yarattığı canavardan kurtarabilme gücüne sahiptir.

Daniel Jacob Radcliffe
, İngiliz aktör. Harry Potter filmlerindeki Harry Potter karakterini canlandırarak ünlü olmuştur. Oyunculuğa 10 yaşında başlayan ünlü oyuncu, kariyerine 1999 yılında BBC One kanalında yayınlanan David Copperfield filminde başlamıştır. daha sonra 2001 yılında The Tailor of Panama filminde Mark Pendel karakterini canlandırarak devam etmiştir. Aynı yıl içinde Harry Potter film serisine başlamış ve serinin ilk filmi olan Felsefe Taşı filminde kamera karşısına geçmiştir.

James McAvoy
2006 yılında The Last King of Scotland filmiyle BAFTA En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülüne aday gösterilmiş, aynı sene BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazanmıştır. Ertesi sene Kefaret filmiyle en iyi aktör dalında Altın Küre'ye aday olmayı başarmıştır.

Jessica Rose Brown-Findlay
, İngiliz aktris. Downtown Abbey ve Albatross dizilerindeki rolleriyle ünlenmiştir. 2014 yapımı Kış Masalı filminde Beverly rolüyle uluslararası üne kavuşmuştur.

Resimler

Victor Frankenstein - Frankenstein izle

Victor Frankenstein - Frankenstein izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, frankenstein konusu, digiturk 2017 izle, frankenstein izle, victor frankenstein izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.