TIKLA ARA

Ve Perde - Clouds of Sils Maria

Küçük yaşda oyunculuğa adım atan Maria Enders, MalojaSnake adlı oyundaki Sigird karakterini canlandırmasıyla büyük ilgi çekmiştir.


Ve Perde - Clouds of Sils Maria filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ve Perde - Clouds of Sils Maria

Ve Perde - Clouds of Sils Maria izle

İlk Gösterim tarihi: Ve Perde - Clouds of Sils Maria filmini 20.5.2015 19:11 - 20:31 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ve Perde - Clouds of Sils Maria

2014 - Fransa, İsviçre, Almanya Dram Ve Perde - Clouds of Sils Maria filmin yönetmenliğini Jean-Marc Vallee yaptığı Oyuncuların Kristen Stewart, Chloë Grace Moretz, Juliette Binoche, Brady Corbet, Nora Von Waldstätten'ten oluşmaktadır.

Küçük yaşda oyunculuğa adım atan Maria Enders, MalojaSnake adlı oyundaki Sigird karakterini canlandırmasıyla büyük ilgi çekmiştir. Oyun gereği Sigird, Helena adlı orta yaşlı bir oyuncunun piskolojisini bozup intiharına sebep olmaktadır. 20 yıl sonra Maria şöhretinin zirvesinde çok ünlü bir aktristir, ancak Jo-Ann Ellis adlı genç bir aktris onun tahtını tehdit etmektedir.


Kristen Jaymes Stewart
, Amerikalı televizyon ve sinema aktristi. Alacakaranlık filmindeki Bella Swan karakteri ile ün kazanmıştır.
Los Angeles, Californiya'da doğmuş ve büyümüştür. Cameron, Taylor ve Dana adlı erkek kardeşleri vardır. Babası John, Fox TV'de yapımcıdır. Annesi Jules, aslen Avustralya'nın Maroochydore şehrinden bir senaryo danışmanıdır. Yedinci sınıfa kadar okula gitmiş ve sonra liseyi dışarıdan bitirmiştir.

Moretz Atlanta
, Georgia'da doğdu. Hollywood'ta ilk kez Guardian dizisinin iki bölümünde seyirci önüne çıktı, ilk filmi ise Molly rolünde oynadığı Heart of Beholder oldu. 2005 yılında Amityville Horror filmiyle daha fazla tanındı. Chelsea Lutz performansı beğeni topladı ve Yılın En İyi Genç Sanatçısı Ödülü'ne aday gösterildi.

Juliette Binoche
(9 Mart 1964 Paris, Fransa), Fransız oyuncu. Tiyatro yönetmeni ve heykeltıraş bir baba ile oyuncu bir annenin kızı. Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique de Paris'de oyunculuk eğitimi aldı.

Resimler

Ve Perde - Clouds of Sils Maria izle

Ve Perde - Clouds of Sils Maria izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, clouds of sils maria konusu, digiturk 2016 filmleri, clouds of sils maria izle, ve perde izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.