TIKLA ARA

Uzay Kovboyları - Space Cowboys

Filmde Uzay'ın derinliklerinde Kontrolden çıkan bir Uydunun Kontrol altına alınabilmesi için verilen mücadele anlatılıyor.


Uzay Kovboyları - Space Cowboys  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uzay Kovboyları - Space Cowboys

Uzay Kovboyları - Space Cowboys    izle

İlk Gösterim tarihi:Uzay Kovboyları - Space Cowboys    filmini  27.10.2014 21:15 - 23:25 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uzay Kovboyları - Space Cowboys   

2000 - ABD , Avustralya Tür : Bilim Kurgu , Komedi , Macera türündeki Uzay Kovboyları - Space Cowboys   filmin yönetmenliğini Clint Eastwood yaptığı Oyuncuların Clint Eastwood , Tommy Lee Jones , Donald Sutherland , Jay Leno , James Cromwell'ten oluşmaktadır.

Çok eski bir Rus uydusunun, dünya yörüngesinden çıkacağı haberi gelir. NASA'nın mühendisleri bu konuda hiçbir şey yapamaz. Derken akla, yol bulma sistemlerinin yaratıcısı olan emekli Hava Kuvvetleri pilotu Frank Corvin gelir.

Clinton Eastwood Jr. bilinen adıyla Clint Eastwood, Akademi ödüllü Amerikalı oyuncu ve yönetmendir. Sergio Leone'nin ünlü dolar üçlemesindeki isimsiz kovboy rollerinin yanında, Dirty Harry serisiyle de tanınmıştır. 90'lardan itibaren yönetmenlik denemeleriyle öne çıkmış ve Affedilmeyen (Unforgiven), Milyonluk Bebek (Million Dollar Baby), Gizemli Nehir (Mystic River) ve Gran Torino gibi önemli filmleri yönetmiştir.

Tommy Lee Jones (15 Eylül 1946), Akademi Ödülü, Altın Küre Ödülü, Emmy Ödülü ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü kazanmış ABD'li aktör ve yönetmendir. Anne ve babası Libya'ya gittikten sonra Dallas'ta bir hazırlık kursuna katılan Jones, burada sinema oyuncusu olmayı kararlaştırdı. Okulundaki tiyatro programı sayesinde, oyunculuğa iyice alıştı. Üniversite yıllarında da tiyatroya devam eden Jones, mezun olduktan sonra New York'a taşındı. Sinemadaki ilk rolünü Aşk Hikayesi (1970) filmi ile elde etti ve One Life to Live isimli bir televizyon dizisinde çalıştı.

Donald Sutherland
, (Saint John, New Brunswick, Kanada D.17 Temmuz 1935) Kanadalı aktör. Mühendislik ve drama dallarında yüksek öğrenim görmüştür. 1960'lı yıllarda İngiliz yapımları ile oyunculuk kariyeri başlamıştır.

James Douglas Muir
(doğum 28 Nisan 1950), Amerikan stand-up komedyeni.1992'den beri, NBC'de The Tonight Show With Jay Leno'yu sunuyordu. 2009'da ise kendi programı olan The Jay Leno Show'u sunmaya başladı. The Jay Leno Show Türkiye'de CNBC-e kanalında yayınlanıyor.Ayrıca çenesinin büyüklüğüyle de tanınır.

Resimler

Uzay Kovboyları - Space Cowboys    izle

 

Uzay Kovboyları - Space Cowboys    izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, space cowboys konusu, digiturk 2015 filmleri, space cowboys izle, uzay kovboyları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.