TIKLA ARA

Uyurgezer - Sleepwalking

Erkek arkadaşının tutuklanmasıyla evinden kovulan Joleen Reedy'nin 11 yaşındaki kızı Tara ile birlikte kalacak bir yere ihtiyacı vardır.


Uyurgezer - Sleepwalking filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uyurgezer - Sleepwalking

Uyurgezer - Sleepwalking izle

İlk Gösterim tarihi: Uyurgezer - Sleepwalking filmini 18.11.2015 18:40 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uyurgezer - Sleepwalking

2008 - ABD, Kanada Dram Uyurgezer - Sleepwalking filmin yönetmenliğini Bill Maher yaptığı Oyuncuların Charlize Theron, AnnaSophia Robb, Woody Harrelson, Nick Stahl, Dennis Hopper'ten oluşmaktadır.

Erkek arkadaşının tutuklanmasıyla evinden kovulan Joleen Reedy'nin 11 yaşındaki kızı Tara ile birlikte kalacak bir yere ihtiyacı vardır. Joleen, mütevazi kira evinde onları ağırlamaktan rahatsız olmayacak fazlasıyla güvendiği erkek kardeşi James'den yardım ister.

Charlize Theron Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıdır. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizinden sakatlandı ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu. Daha sonra modelliği bıraktı ve oyuncu olmaya karar verdi.2001 yılından bu yana Stuart Townsend ile birliktedir.

AnnaSophia Robb, (d. 8 Aralık 1993 Denver, Colorado) ABD'li sinema ve televizyon filmleri oyuncusu, şarkıcı. 2005 yılında oynadığı aile filmi Because of Winn-Dixie ve gişe başarısı elde etmiş Charlie and the Chocolate Factory adlı filmlerle tanındı. 2007 yılında Bridge to Terabithia ve The Reaping filmlerinde yan rollerde oynadı. Son olarak 2008 yılında vizyona giren Sleepwalking filminde rol aldı.


Woodrow Tracy Harrelson, Amerikalı aktör. Özellikle 1990'lı yıllarda yer aldığı Beyazlar Beceremez, Katil Doğanlar ve Skandalın Adı Larry Flynt gibi filmlerle hatırlanmaktadır.Woody Harrelson, Midland, Teksas'ta dünyaya geldi. Babası Charles Voyde Harrelson (1938-2007), bir kiralık katildi ve 1979'da bir eyalet savcısını öldürdüğü için müebbet hapse mahkum edilmişti.

Dennis Hopper, Akademi Ödülü adaylığı bulunan ABD'li oyuncu ve film yapımcısıdır. Hopper genellikle sinirli akli dengesinde sorunları bulunan rollerde görünür. Blue Velvet, Hoosiers, Speed, Apocalypse Now ve Easy Rider ve 24 dizisindeki Victor Drazen rolleri ile tanınır. Hopper ayrıca Grand Theft Auto: Vice City oyunundaki Steve Scott karakterini seslendirdi.29.05.2010'da metastaz yapan prostat kanserine bağlı komplikasyonlar sonucu Los Angeles şehri Venice'deki evinde hayata veda etmiştir.

Resimler

Uyurgezer - Sleepwalking izle

Uyurgezer - Sleepwalking izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, sleepwalking konusu, digiturk 2016 izle, sleepwalking izle, uyurgezer izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.