TIKLA ARA

Umudun Peşinde - Philomena

Hayattan bezmiş bir politika gazetecisi, oğlunu arayan bir kadının hikayesini yazmaya karar verir. Kadın, hamile kaldıktan sonra bir manastırda yaşamaya zorlanmış ve oğlu elinden alınmıştır.


Umudun Peşinde - Philomena filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Umudun Peşinde - Philomena

Umudun Peşinde - Philomena izle

İlk Gösterim tarihi:Umudun Peşinde - Philomena 28.8.2014 21:01 - 22:35 filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Umudun Peşinde - Philomena

2013 - İngiltere , ABD , Fransa Tür : Dram türündeki Umudun Peşinde - Philomenafilmin yönetmenliğini Stephen Frears yaptığı Oyuncuların Judi Dench , Steve Coogan , Sophie Kennedy Clark , Mare Winningham , Barbara Jefford'ten oluşmaktadır.

Hayattan bezmiş bir politika gazetecisi, oğlunu arayan bir kadının hikayesini yazmaya karar verir. Kadın, hamile kaldıktan sonra bir manastırda yaşamaya zorlanmış ve oğlu elinden alınmıştır. 2013'ün en çok beğenilen filmlerinden biri... Politik bir gazeteci, oğlunu arayan bir kadının hikayesine el atar...

Resimler

Umudun Peşinde - Philomena izle

 

Umudun Peşinde - Philomena izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, philomena izle, digiturk 2015 filmleri, philomena konusu, umudun peşinde izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.