TIKLA ARA

Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai

Müzayedeci olan Charles Mortdecai, çalınmış bir tablonun peşine düşer. Bilinenlere göre bu tablo, Nazi altınlarıyla dolu kayıp bir banka hesabıyla bağlantılıdır.


Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai

Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai izle

İlk Gösterim tarihi: Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai

2015 - ABD Aksiyon, Komedi Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai filmin yönetmenliğini David Koepp yaptığı Oyuncuların Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Jeff Goldblum'ten oluşmaktadır.

Müzayedeci olan Charles Mortdecai, çalınmış bir tablonun peşine düşer. Bilinenlere göre bu tablo, Nazi altınlarıyla dolu kayıp bir banka hesabıyla bağlantılıdır.Ruslar, İngiliz Mİ5, uluslararası teröristler, fırsatçı bir sanat tüccarı ve yarı zamanlı dolandırıcı Charlie Mortdecai, Nazi altınlarına ulaşmak için çalıntı tablonun peşine düşerler.

John Christopher Depp
, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı. 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı.

Gwyneth Kate Paltrow
, Amerikalı Oscar ödüllü oyuncu Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Yapımcı - yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'in kızı olan Gwyneth Paltrow kendisi gibi oyuncu olan Katherine Moennig'in kuzenidir.New York'taki Spence School'un ardından bir dönem University of California at Santa Barbara'ya devam etti, ardından okulu bıraktı.

Ewan Gordon Mcgregor
, İskoç aktör. Şarkı söylemeyi çok seven Ewan'in, her zaman hayali bi rockstar olmakmis ama yinede oyunculugu çok seviyormus ve oyunculuktan baska bir is yaptigini da düsünemezmis. 1995'te Fransa'da Eve Mavrakis'le evlenmis ve bu evlilikten iki tane kizi olmuştur. Şu an ailesiyle birlikte Londra'da yaşamaktadır.

Paul Bettany
, İngiliz aktör. Akıl Oyunları, Da Vinci Şifresi filmlerindeki performansı ve Iron Man serisindeki JARVIS karakterinin seslendirmesiyle tanınmaktadır.Bettany 1971 yılında sahne şarkıcısı Anne ile aktör ve drama öğretmeni Thane Bettany'nin oğlulları olarak Londra'nın Shepherd's Bush bölgesinde doğdu. Sarah adında bir ablası ve Matthew adında bir erkek kardeşi vardı. Thane, Hertfordshire'daki Queenswood School'da eğitmenlik yaparken, aile kampüste kalıyordu.

Goldblum, West Homestead
, Pennsylvania'daki Pittsburg kentinde doğdu. Annesi Shirley bir radyoda çalışırken babası bir doktordu. İlk filmi Death Wish 'te Charles Bronson ile rol aldı. Sonra Columbo dizisinin bir bölümünde yer aldı. Annie Hall 'da küçük bir rol aldı. The Fly, The Tall Guy ve Invasion of the Body Snatchers (1978) filmlerindeki rolleri ile ününü arttırdı. Jurassic Park, devam filmi Kayıp Dünya ve Kurtuluş Günü gibi yüksek bütçeli ve yüksek kar getiren filmlerde başrolde oynadı ve uluslararası bir yıldız oldu. Patricia Gaul ile 1980 ve 1986 yılları arasında evli kaldı.

Resimler

Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai izle

Üçkağıtçı Mortdecai - Mortdecai izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, mortdecai konusu, digiturk 2016 filmleri, mortdecai izle, üçkağıtçı mortdecai izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.