TIKLA ARA

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika

Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye'nin en zengin ve ünlü Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye'den gönderilen özel ekibin maceraları.


Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika filmini Digitur Moviemax Turk HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika izle

İlk Gösterim tarihi:Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika 14.2.2014  Moviemax Turk HD kanalında izleyebilirsiniz.

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika

2009 - Türkiye Tür : Komedi , Macera türündedir.Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika filmin yönetmenliğini Murat Aslan yapmaktadır.Film oyuncularını Peker Açıkalın , Tuba Ünsal , Erdal Tosun , Zeynep Beşerler , Kadir Çöpdemir oluşmaktadır. 

Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye'nin en zengin ve ünlü Türk işadamını kaçıran Somalili korsanlara karşı Türkiye'den gönderilen özel ekibin maceraları. En dikkat çekici özelliği Türkiye'nin ilk yerli filmi olan Türkler Çıldırmış Olmalı, Türkiye, Los Angeles ve Güney Afrika'da çekildi.

Peker Açıkalın, Türk Sinema ve Tiyatro oyuncusudur. Sanatçı ilk önce 1982 yılında 'Kim Bunlar?' isimli televizyon programı ile TRT 1 kanalında kitlelerin önüne çıkmıştır. Dizide aynı zamanda Levent Tülek de rol almıştır. Son olarak Avrupa Yakası isimli televizyon dizisinde, Gaffur karakterini canlandırmış, büyük sükse yaratmıştı. Birçok dizide rol almıştır.

Tuba Ünsal
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümünün birinci sınıfında okurken öğrenimine ara verdi. Çeşitli tiyatro kurslarına katıldı. 10 filmde oynadı. Ayrıca mankenlik de yapmaktadır.

Erdal Tosun
1963 yılında İstanbul'da doğdu. 1981 Mine filmleriyle sinemaya başladı. M.S.Ü Devlet Konservatuarı'nda okuduktan sonra çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Daha sonra genç tiyatro sanatçıları ile birlikte Özel Tiyatro'yu kurdu. Çeşitli dizilerde ve filmlerde rol aldıktan sonra Antalya Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. En son Murathan Mungan'ın 'Mezopotamya Üçlemesi'nde oynayan sanatçı BKM oyuncularına katıldı. BKM'de 'Bir Demet Tiyatro' ve 'Ölümsüz Aşk' dizilerinde rol aldı. 'Vizontele', 'Vizontele Tuuba' ve 'Gönül Yarası' rol aldığı önemli filmleri arasındadır.

Zeynep Beşerler
( 1 Ağustos 1979, İzmir), Türk sinema ve dizi oyuncusu. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü'nden mezundur.

Kadir Çöpdemir
(Gerçek Adı: Abdülkadir Geylani Çöpdemir) (d. 1967 Elazığ, Tv yapımcısı, programcısı ve dizi oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur. Başak burcudur.Türkiye'nin ilk özel radyosu Süper FM'in ilk DJ (disc-jokey)'i olarak Türkiye'de ilk ses veren radyocudur. Maksat Muhabbet isimli programı yıllarca Süper FM, Klas FM, Roket FM gibi radyolarda başarıyla sürdürmüştür.

IMDB Puanı: 5,4/10 (10.080 oy verdi.)

Resimler

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika izle

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax turk hd, türkler çıldırmış olmalı izle, digiturk 2014 filmleri, türkler çıldırmış olmalı konusu, türkler çıldırmış olmalı görev afrika izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.