TIKLA ARA

Turbo

Dünyanın en hızlı salyangozu olma gibi mümkün olmayan bir hayali olan sıradan bir bahçe salyangozunun başına bir kaza gelir.


Turbo filmini Digitur Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Turbo

Turbo  izle

İlk Gösterim tarihi:Turbo   08.01.2014  Digiturk Salon 1 kanalında izleyebilirsiniz.

Turbo

2013 - ABD Tür : Animasyon , Aile türündedir.Turbo filmin yönetmenliğini Darren Lemke , Robert D. Siegel yapmaktadır.Film oyuncularını Samuel L. Jackson , Michelle Rodriguez , Ryan Reynolds , Paul Giamatti , Ken Jeong oluşmaktadır. 

Dünyanın en hızlı salyangozu olma gibi mümkün olmayan bir hayali olan sıradan bir bahçe salyangozunun başına bir kaza gelir. Bu kaza sonucu hareketlerinin değiştiğini fark etmeye başlar. Hızı artan salyangoz Turbo (Ryan Reynolds) hayallerini gerçekleştirmek için yola koyulur.

Ken Jeong Aktör 1969 Kuzey Carolina doğumludur. Ken Jeong hayatını tıp ve komedi ile birleştirmiştir.. Duke üniversitesinden mezun olduktan sonra Kuzey Carolina üniversitesinde tıp alanında iç hastalıkları uzmanlığını tamamladı.. Bu arada kült komedi filmlere olan ilgisininde farkında olup kendini film dünyasında buluverdi... İlk öncelerde Los Angeles'ta yaşarken Ken Improvda rol aldı.

Samuel L. Jackson Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır. Ona sinemada ilk şans tanıyan isim kendisi gibi bir siyah olan yetenekli yönetmen Spike Lee'dir. Onun Do The Right Thing ve Jungle Fever gibi birkaç filminde yardımcı rollerde çok iyi performanslar ortaya koyan Jackson, daha sonra Tarantino'nun Pulp Fiction'ında İncil'den ezbere bölümler okuyan gangster Jules karakteriyle dikkatleri üzerine çekti ve Hollywood'un pek çok büyük prodüksiyonunda rol alma şansına kavuştu.

Mayte Michelle Rodriguez, 12 Temmuz 1978'de Porto Riko'lu Rafael Rodriguez ve Dominik Cumhuriyeti asıllı Carmen Milady Pared'in kızı olarak Bexar County, Texas'ta dünyaya geldi. 8 Yaşındayken anne ve babası boşanan Rodriguez, annesiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'ne yerleşti ve dindar bir kadın olan anneannesi tarafından Yehova Şahidi olarak yetiştirildi. 3 sene sonra Porto Riko'ya ardından da New Jersey'e yerleştiler ve 6 okuldan atıldıktan sonra 17 yaşında liseyi terk eden Rodriguez, daha sonra Lise mezunu sayılmasını sağlayan GED sınavına girdi ve başarılı oldu.

Paul Edward
Valentine Giamatti, İtalyan asıllı Amerikalı aktör. Annesi İrlanda asıllıdır. Kariyerine Private Parts, The Truman Show, Saving Private Ryan, The Negotiator, ve Man on the Moon filmlerindeki yardımcı oyuncu karakterleriye başlamıştır. Daha sonra 2000'li yıllarda çektiği American Splendor, Sideways, Cinderella Man, The Illusionist, John Adams, Cold Souls, Barney's Version, ve Win Win filmlerinde başrolde yer almıştır.

IMDB Puanı: 6,4/10 ( 26.603 oy verdi.)

Resimler

Turbo izle

Turbo izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, turbo konusu, digiturk 2014 filmleri, turbo oyuncuları, turbo izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.