TIKLA ARA

Trans - Trance

İşinde uzman komiser Simon, Franck adındaki bir gangster ile birlikte milyon dolarlar değerindeki bir tablonun çalınma eylemine katılır.


Trans - Trance filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Trans - Trance

Trans - Trance izle

İlk Gösterim tarihi: Trans - Trance filmini 15.4.2015 22:55 - 00:31 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Trans - Trance

2013 - İngiltere, Dram, Gerilim, Polisiye, Suç Trans - Trance filmin yönetmenliğini Danny Boyle yaptığı Oyuncuların James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel, Tuppence Middleton, Danny Sapani'ten oluşmaktadır.

İşinde uzman komiser Simon, Franck adındaki bir gangster ile birlikte milyon dolarlar değerindeki bir tablonun çalınma eylemine katılır.Bir soygun çetesi ve hypnoterapistle bir araya gelen bir müzayedeci, kaybolan değerli bir tablonun peşindedir. . Ne tehditler ne de işkenceler onun hafızasını geri getirmeyecektir.

James McAvoy
2006 yılında The Last King of Scotland filmiyle BAFTA En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülüne aday gösterilmiş, aynı sene BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'nü kazanmıştır. Ertesi sene Kefaret filmiyle en iyi aktör dalında Altın Küre'ye aday olmayı başarmıştır.

Rosario Dawson
, Amerikalı aktris ve şarkıcı. En çok Sin City, He Got Game, Rent ve özellikle başrolünü oynadığı Quentin Tarantino'nun Death Proof filmlerindeki roleriyle tanınmıştır.Bunlar oyuncunun oynadığı ve oynayacağı filimlerdir.Günah Şehri 2.

Vincent Crochon
, sahne adıyla Vincent Cassel, 1966 doğumlu Fransız oyuncu. 1998 yılında Elizabeth filmiyle uluslararası üne kavuşan Cassel Ocean's Twelve, Ocean's Thirteen ve Siyah Kuğu gibi filmlerde oynadı.Cassel 23 Kasım 1966'da Paris'te doğdu. Babası devrin ünlü aktörlerinden Jean-Pierre Cassel, annesi ise gazeteci ve yazar Sabine Litique'ti.

Tuppence Middleton
(d. 21 Şubat 1987) İngiliz aktris Bristol doğumlu en iyi Justine Fielding onun canlandırdığı 2009 dehşet içinde komedi filmi Tormented bilinmektedir.

Resimler

Trans - Trance izle

Trans - Trance izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, trance konusu, digiturk 2016 filmleri, trance izle, trans izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.