TIKLA ARA

The Great Raid - Büyük Baskın

Teğmen Henry Mucci kumandasındaki 6. bölüğün bütün olanaksızlıklara meydan okuyarak başarılması neredeyse imkânsız olan kurtarma görevinin başarılı öyküsünü seyirciye sunuyor.


The Great Raid - Büyük Baskın filmini Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Great Raid - Büyük Baskın

The Great Raid - Büyük Baskın izle

İlk Gösterim tarihi: The Great Raid - Büyük Baskın filmini 19 Şubat Cumartesi 18:40 - 20:27 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Great Raid - Büyük Baskın

2005 - ABD, Avustralya, Aksiyon, Dram, Savaş The Great Raid - Büyük Baskın filmin yönetmenliğini John Dahl yaptığı Oyuncuların James Franco, Sam Worthington, Joseph Fiennes, Connie Nielsen, Natalie Mendoza'ten oluşmaktadır.

Teğmen Henry Mucci kumandasındaki 6. bölüğün bütün olanaksızlıklara meydan okuyarak başarılması neredeyse imkânsız olan kurtarma görevinin başarılı öyküsünü seyirciye sunuyor. 6. bölüğün askerleri, düşmana esir düşmüş 500 Amerikan askerini, düşman sınırlarından 30 mil içeri girip, kötülüğü ile ün salmış kamptan hayatlarını hiçe sayarak kurtarıyorlar.

James Edward Franco
, Kaliforniya'nın Palo Alto şehrinde dünyaya geldi. Annesi aslen Yahudi olmasına rağmen Yahudi olarak yetiştirilmedi. Palo Alto da Tom ve David isimli iki erkek kardeşiyle büyüdü. Bölge okulu olan Palo Alto Lisesi'nden mezun olduktan sonra (1996), Kaliforniya Üniversitesi'nde (UCLA) İngilizce bölümüne girdi, ancak ailesinin itirazlarına rağmen 1 yıl sonra bırakarak Playhouse West'te oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Samuel Henry John "Sam" Worthington
, Avusturalyalı aktör. Sinema dünyasındaki çıkışını gişe hasılatı rekorunu kıran Avatar filmindeki Jake Sully rolüyle elde etti. Bununla birlikte Terminator Salvation filminde Marcus Wright'ı canlandırırken, Clash of the Titans serisinde Perseus karakterini canlandırmıştır. Bununla birlikte Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Black Ops 2 oyunlarında Alex Mason karakterinede hayat vermiştir.

Joseph Fiennes
27 Mayıs 1970'te Salisbury'de doğan Joseph Fiennes, ünlü aktör Ralph Fiennes'in kardeşi olarak dikkat çekse de ağabeyinin gölgesinde hiç kalmadı. İrlanda'da yetişen genç oyuncu sanat okulunda eğitim aldıktan sonra Young Vic Gençlik Tiyatrosu'na katıldı. Ardından eğitimini tamamlamak için Guildhall School of Music and Drama'ya yazıldı.

Natalie Jackson Mendoza
, Hong Kong doğumlu- Avusturalya-İngiliz klasik tiyatro eğitimli oyuncu ve müzisyendir. İngiliz TV drama dizisi Hotel Babylon'da ana karakter Jackie Clunes ve İngiliz yapımı korku gerilim filmi The Descent ve devam filmi The Descent: Part 2 içinde "Juno" rolüyle tanınıyor. Mendoza 1981 yılında bir İngiliz/Alman Avustralya televizyon çalışanı olan Robin Jackson ve Filipinli caz piyanisti ve şarkı düzenleyici (arranger) olan Noel Mendoza'nın kızı olarakHong Kong'da dünyaya geldi.

Resimler

The Great Raid - Büyük Baskın izle

The Great Raid - Büyük Baskın izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies action , büyük baskın konusu, digiturk 2017 izle, büyük baskın izle, the great raid izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.