TIKLA ARA

Ters Yüz - Inside Out

Babasının yeni işi nedeniyle Amerika'nın orta kesiminden San Francisco'ya taşınan Riley (seslendiren Kaitlyn Dias), yeni ortamına uyum sağlamakta güçlük çekmektedir.


Ters Yüz - Inside Out filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ters Yüz - Inside Out

Ters Yüz - Inside Out izle

İlk Gösterim tarihi: Ters Yüz - Inside Out filmini 19:35 - 21:06 / 6 Ocak 2016 Çarşamba tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ters Yüz - Inside Out

2015 - ABD Animasyon Ters Yüz - Inside Out filmin yönetmenliğini Ronaldo Del Carmen yaptığı Oyuncuların Pete Docter, Ronaldo Del Carmen, Aysun Topar, Gupse Özay, Engin Alkan, Murat Şen, Ercan Demirel'ten oluşmaktadır.

Babasının yeni işi nedeniyle Amerika'nın orta kesiminden San Francisco'ya taşınan Riley (seslendiren Kaitlyn Dias), yeni ortamına uyum sağlamakta güçlük çekmektedir.

Engin Alkan
9841989 yılları arasında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi gördü. 1996 yılından başlayarak çeşitli oyunculuk okullarında eğitmenlik ve tiyatro bölüm başkanlıklarını sürdürdü.1985 yılında mensubu olduğu İ.B. Şehir tiyatrolarında halen oyunculuk ve rejisörlük çalışmalarına devam etmektedir. Şirinler çizgi filminde Şirin Baba'yı, Susam Sokağı'nda Edi'yi, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Samwise Gamgee'yi ve Shrek animasyon serisinde Çizmeli Kedi'yi seslendirmiştir.

Robert De Niro
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Sinema tarihinin en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilen De Niro, özellikle Martin Scorsese filmlerindeki performansıyla akıllara kazınmış, birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırmayı başarmıştır.
itesi İngiliz Dili bölümünü bitirdi.

Cooper 1975'te Philadelphis'da doğdu. Annesi Gloria gazeteci, 2011'de ölen babası Charles ise finansçıydı. Holly adlı bir ablası olan Bradley Cooper, lise yıllarında Philadelphia Daily News'da çalıştı. Georgetown Üniversitesi İngiliz Dili bölümünü bitirdi.

Jennifer Shrader Lawrence
, Oscar ödüllü Amerikalı sinema oyuncusu. Açlık Oyunları (Hunger Games) serisiyle ünlenmiştir. Umut Işığım (Silver Linings Playbook) filmindeki performansıyla 2013 yılında En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nın sahibi olmuştur.

Virginia Madsen
, ABD'li aktris. 1980'li yılların en parlak oyuncularından birisi olan Virginia Madsen 1984 yılında oyunculuğa başladı. Özellikle başrolünü Christopher Lambert ile paylaştığı İskoçyalı filmi ve 1992 yapımı korku filmi Şeker Adamın Laneti fimlerinde sergilediği başarılı oyunculukla tanındı. 2001 yapımı dram-gerilim filmi Lying in Wait ile güçlü oyunculuğunu sürdürdü.

Resimler

Ters Yüz - Inside Out izle

Ters Yüz - Inside Out izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3, inside out konusu, digiturk 2016 izle, inside out izle, ters yüz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.