TIKLA ARA

Terkediş - Abandon

Güzelliği ile dikkat çeken Katie Holmes'un başrolerini Benjamin Bratt ile paylaştığı filmde Katie Holmes'in üniversite okurken verdiği mücadele anlatılıyor.


Terkediş - Abandon  filmini Digiturk Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Terkediş - Abandon

Terkediş - Abandon    izle

İlk Gösterim tarihi:Terkediş - Abandon    filmini  2.11.2014 19:11 - 20:35 Digiturk Moviemax Speed kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Terkediş - Abandon   

2002 - ABD Tür : Dram , Gerilim , Gizem , Müzikal , Romantik türündeki Terkediş - Abandon   filmin yönetmenliğini Stephen Gaghan yaptığı Oyuncuların Zooey Deschanel , Katie Holmes , Charlie Hunnam , Gabrielle Union , Benjamin Bratt 'ten oluşmaktadır.

Seksi oyuncular Katie Holmes (Teaching Mrs. Tingle) ve Benjamin Bratt (Miss Congeniality) ile ABANDON, unutulmaz psikolojik gerilimler arasında yerini almayı hakediyor. Saygın bir üniversitede öğrenci olan Katie Burke (Holmes)'nin üzerinde çok baskı vardır. Hem bitirme teziyle uğraşmakta hem de sektörün önde gelen danışman firmalarından birinde kariyer edinmeye çalışmaktadır.

Katie Holmes ,Ohio'da doğup büyümüş olan Holmes oyunculuk kariyerine ,Ortabatı'da yaşayanların oyunculuk açısından desteklenmediklerine olan kişisel inancına rağmen, daha ortaokul seviyelerinde başlamıştır.

Charles Matthew Hunnam.
10 nisan 1980 de newcastle da doğdu. Oyunculuğa modellikten geçiş yaptı. 1999 Queer As Folk dizisinde eşcinsel rolünde yer aldı. Ardından Whatever Happened to Harold Smith? filminde rol aldı. 1999 da tanıştığı senarist Robert Towne un kızı Katharine Towne ile evlendi ve 2002' de boşandılar. Kariyerine Young Americans ve Undeclared dizileriyle devam etti. Bu dizilerden sonra iyi yapımlarda rol aldı; Abandon, nicholas nickleby, Cold Mountain, Green Street Hooligans, Children of Men gibi.

Gabrielle Monique Union, Amerikalı aktris ve model. Gençlik Ateşi, Bad Boys 2 gibi filmlerde oynamıştır.1972'de Omaha, Nebraska'da doğdu. Gençlik yıllarında ailesiyle California'ya taişındı. Lisede basketbol, futbol ve atletizmle ilgilendi. Üniversite için önce Nebraska, sonra Cuesta Koleji'ne gitti, sonunda UCLA'den sosyoloji lisans derecesiyle mezun oldu. Son sınıfta bir yetenek ajansında staj yaptığı sırada keşfedildi ve okul masraflarına katkıda bulunması için modellik yapmaya başladı. Buradan yavaş yavaş sinemaya geçiş yaptı ve küçük rollerde görünmeye başladı.

Resimler

Terkediş - Abandon    izle

 

Terkediş - Abandon    izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, abandon konusu, digiturk 2015 filmleri, abandon izle, terkediş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.