TIKLA ARA

Tehlikeli Yürüyüş - The Walk

Daha önce Man On Wire filminde hayatını izlediğimiz, ikiz kulelerin arasına bir tel çekerek dört saat boyunca yürüyen ve oturan Philippe Petit'in hayatını bu filmde yeniden izleyeceğiz.


Tehlikeli Yürüyüş - The Walk filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tehlikeli Yürüyüş - The Walk

Tehlikeli Yürüyüş - The Walk izle

İlk Gösterim tarihi: Tehlikeli Yürüyüş - The Walk filmini 08:40 - 10:38 / 11 Şubat 2016 Perşembe tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tehlikeli Yürüyüş - The Walk

2015 - ABD Biyografi, Dram, Macera Tehlikeli Yürüyüş - The Walk filmin yönetmenliğini Robert Zemeckis yaptığı Oyuncuların Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, James Badge Dale, Charlotte Le Bon, Steve Valentine'ten oluşmaktadır.

Daha önce Man On Wire filminde hayatını izlediğimiz, ikiz kulelerin arasına bir tel çekerek dört saat boyunca yürüyen ve oturan Philippe Petit'in hayatını bu filmde yeniden izleyeceğiz. Philippe Petit'i canlandıracak oyuncu ise Joseph Gordon-Levitt.

Joseph Leonard Gordon-Levitt
, Amerikalı aktör ve yönetmen. Çocuk oyuncu olarak başladığı kariyerinde (500) Days of Summer filmiyle çıkışa geçmiştir.Yahudi bir ailenin çocuğu olarak Los Angeles, Californiya'da doğdu ve Sherman Oaks'da büyüdü. Amerika Birleşik Devletleri Kongresi için California 1970'lerde için koştu Babası Dennis Levitt gazeteci, annesi Jane Gordon ise siyasetçiydi. 1974 doğumlu Dan adlı bir kardeşi vardır.

Sir Ben Kingsley
, Hint kökenli İngiliz sinema sanatçısı. 1943'te Scarborough, Yorkshire'de Krishna Pandit Bhanji adıyla doğdu ve Pendlebury'de büyüdü. Salford Üniversitesinde öğrenim gördü. Daha sonra Lancashire'da şimdi ki Ben Kingsley Tiyatrosuna evsahibi olan Pendleton Koleji'nden eğitim aldı. Babası Harji Bhanji Kenya asıllı Hintli bir tıp doktoru, annesi Anna Lyna Mary 1920'lerde sinemayla ilgilenmiş eski bir aktristti.

Charlotte Le Bon
, Montreal, Kanada doğumlu Fransız aktris. Kariyerine modellikle başlayan Le Bon, 2007'den bu yana oyunculukla ilgilenmektedir.

Steve Valentine
26 Ekim 1966 (Çarşamba) Bishopbriggs, Scotland, UK' doğmuştur...Burcu Akrep.Boyu=1.96 cm

Resimler

Tehlikeli Yürüyüş - The Walk izle

Tehlikeli Yürüyüş - The Walk izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2, the walk izle, digiturk 2016 izle, the walk konusu, tehlikeli yürüyüş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.