TIKLA ARA

Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events

Birbirinden zeki ve özel yetenekleri olan üç yetim kardeşin mirasına konmak isteyen Kont Olaf amacına ulaşmak için çılgın planlar.


Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events

Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events izle

İlk Gösterim tarihi: Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events filmini 19:01 - 20:32 01 Şubat 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events

2004 - ABD, Almanya Aile, Komedi, Macera Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events filmin yönetmenliğini Brad Silberling yaptığı Oyuncuların Jim Carrey, Jude Law, Meryl Streep, Emily Browning, Liam Aiken'ten oluşmaktadır.

Birbirinden zeki ve özel yetenekleri olan üç yetim kardeşin mirasına konmak isteyen Kont Olaf amacına ulaşmak için çılgın planlar kurmaktadır fakat işi sandığı kadar kolay olmayacaktır.

James Eugene
, bilinen adıyla Jim Carrey, Kanada doğumlu aktör. 1990'lı ve 2000'li yıllarda çektiği unutulmaz komedi filmleri ve Saturday Night Live'daki performanslarıyla hatırlanmaktadır.Carrey Newmarket, Ontario'da doğdu.

Jude Law
29 Aralık 1972'de Lonrda'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşında Ulusal Gençlik Müzik Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlamıştır. 17 yaşında Families isimli Tv şovunda tol almak üzere okulu tamamen bırakmıştır. 1992 yılında sahne kariyerine adım atmıştır. Londra sınırları içerisinde birçok oyunda rol almış ardından Broadway'e geçiş yapmıştır. Buradan sonra beyaz perdede bağımsız filmler de yer almıştır. İlk önemli filmi Ethan Hawke ve Uma Thurman ile rol aldığı Gattaca'dır. Ancak asıl ününe Yetenekli Bay Ripley filmindeki rolü ile ulaşmıştır.

Mary Louise Streep
, 1949 doğumlu Amerikalı oyuncu. Hem tiyatroda, hem televizyon yapımlarında hem de sinema başyapıtlarında rol alan Streep, 3 kez Oskar Ödülü'ne layık görüldü, 17 adaylıkla da Oscar'a en çok aday olan oyuncu olma ünvanını taşıyor. Ayrıca BAFTA, Altın Küre, Altın Palimye gibi ödülleri sayısız kez kazandı. Gelmiş geçmiş en yetenekli aktrislerden biri olarak görülüyor.

Emily Browning
Avustralyalı aktris Emily Browning;7 ocak 1988'de Avustralya Melbourne'de doğdu. iki erkek kardeşi vardır. onun oyunculuk hayatı sınıf arkadaşının babasının onu bir okul oyununda keşfetmesiyle oldu...

Resimler

Talihsiz Serüvenler Dizisi - Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3 izle, lemony snickets a series of unfortunate events ko, digiturk 2016 izle, talihsiz serüvenler dizisi konusu, talihsiz serüvenler dizisi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.