TIKLA ARA

Sucker Punch

Özgür olmak isteyen dört kız birleşmeye karar verir onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder.


Sucker Punch filmini Moviemax Action HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sucker Punch

Sucker Punch izle

İlk Gösterim tarihi: Sucker Punch filmini 11.5.2016 21:31 - 23:06 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sucker Punch

2011 - ABD, Kanada Aksiyon, Fantastik, Gerilim  Sucker Punch filmin yönetmenliğini Zack Snyder yaptığı Oyuncuların Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Emily Browning, Carla Gugino, Jamie Chung'ten oluşmaktadır.

Babydoll, isteği dışında bir yere kilitlensede hayatta kalmalıdır. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder. Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır.

Vanessa Anne Hudgens
, Amerikalı aktris ve şarkıcı. Disney yapımı High School Musical film serisindeki Gabriella rolüyle ünlenmiştir.1988'de Greg ve Gina Hudgens'ın kızı olarak Salinas, California'da doğdu. İtfaiyeci babası İrlanda, annesi Filipin kökenlidir. Kız kardeşi Stella de oyunculuk yapmaktadır. 8 yaşında sahneye çıkmaya başladı. 15 yaşında bir reklam filminde oynamak için Los Angeles'a taşındı.

Abbie Cornish
7 Ağustos 1982 Lochinvar  New South Wales Avustralya doğumlu aktrist başta kendi ülkesinde olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.Geostorm (2016) 6 Days (2016) Lavender (2016)

Emily Browning
Avustralyalı aktris Emily Browning;7 ocak 1988'de Avustralya Melbourne'de doğdu. iki erkek kardeşi vardır. onun oyunculuk hayatı sınıf arkadaşının babasının onu bir okul oyununda keşfetmesiyle oldu...

Jamie Jilynn Chung
, Amerikalı aktris. MTV kanalının gerçek şovlarında ünlenen Jamie Chung, en çok The Real World: San Diego ve Real World/Road Rules Challenge: The Inferno 2 yarışmalarıyla tanınmıştır.Bu programlardan sonra film sektörüne giriş yapan Chung, Premium Rush, Sorority Row, Felekten Bir Gece 2, Princess Protection Program ve Sucker Punch filmleriyle isminden söz ettirmiştir. Bu filmlerle birlikte ABC Aile kanalının mini dizilerinden olan Samurai Girl dizisinde başrolde yer almıştır. 2013 yılında ABC televizyonun Once Upon a Time dizisinde Mulan karakterini canlandırmaktadır.

Resimler

Sucker Punch izle

Sucker Punch izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies action , sucker punch konusu, digiturk 2017 izle, sucker punch oyuncuları, sucker punch izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.