TIKLA ARA

Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo

Boston'un arka sokaklarında kardeş gibi büyüyen ikili, çok genç yaştan itibaren küçük suçlar işlemeye başlar, ve yaşları ilerledikçe suçları da ciddileşir. Suç dünyasında kendilerine bir "yer" edinmeye başlayan ikili, gangster Pat Kelly için çalışmaya başlar.


Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo  filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo

Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo izle

İlk Gösterim tarihi:Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo  31.1.2014 13:30 - 15:07 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo

2008 - ABD Tür : Dram , Suç türündedir.Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo filmin yönetmenliğini Brian Goodman yapmaktadır.Film oyuncularını Mark Ruffalo , Ethan Hawke , Amanda Peet , Donnie Wahlberg , Lindsey McKeon oluşmaktadır. 

Brian (Mark Ruffalo) ve Paulie (Ethan Hawke) çocukluk arkadaşıdır. Boston'un arka sokaklarında kardeş gibi büyüyen ikili, çok genç yaştan itibaren küçük suçlar işlemeye başlar, ve yaşları ilerledikçe suçları da ciddileşir. Suç dünyasında kendilerine bir "yer" edinmeye başlayan ikili, gangster Pat Kelly (Brian Goodman) için çalışmaya başlar. Suç dünyasında başarı sağlasalar ve zafer sarhoşluğu ve uyuşturucunun yönettiği bir dünyada kaybolmaya başlasalar da Brian, bir yandan çok sevdiği eşini (Amanda Peet) hayal kırıklığına uğratmanın üzüntüsü içersindedir. Çok geçmeden olaylar, iki farklı dünya arasında sıkışıp kalmış olan Brian'ı zor bir seçime zorlayacaktır..

Mark Alan Ruffalo 2000 yılında You Can Count On Me adlı filmde rol alıncaya kadar fazla göze çarpmayan Mark Ruffalo daha küçük yaşlarda oyunculuğa ilgi duymaya başlar. Amerika, Wisconsin'de dünyaya gelen Ruffalo liseden mezun olduktan sonra Los Angeles'a giderek Stella Adler Konservatuarıına yazılır. Burada birkaç yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Los Angeles'a giden yakışıklı aktör burada çeşitli tiyatro oyunlarında ve bağımsız filmlerde rol alır. 30'a yakın oyunda rol alan Ruffalo 1990'lı yıllarda filmlerde yer almaya başlar. A Gift From Heaven, The Last Big Thing ve Safe Men sanatçının bu dönemde rol aldığı filmlerden birkaç tanesidir. Oyunculuğunun yanı sıra yazarlık yönü de kuvvetli olan Ruffalo 54 ve Ang Lee'nin yönettiği Ride With the Devil gibi filmlerin senaryolarını kaleme alır.

Ethan Green Hawke olan oyuncu Austin, Teksas, ABD doğumludur.Ethan doğduğunda annesi ve babası Teksas Üniversitesi'nde öğrenciydiler, ve Ethan 3 yaşına geldiğinde ayrılmışlardı. Annesi New Jersey'de, babası Virginia'da yaşıyor.Hun School of Princeton'den sonra okul hayatına West Windsor-Plainsboro Lisesi, New Jersey devam etti.Daha sonra New York Üniversitesi'ne girdi.Onu ünlü yapan rolü lise yıllarında Dead Poets Society (1989) filmindeki Todd Anderson rolüydü.Uma Thurman, Hawke'ın ikinci evlenme teklifine evet demişti ve bu evliliğinden Maya Ray Thurman-Hawke adlı bir kızı var. Roan Hawke adında bir de oğlu var.

Donnie Wahlberg 17 Ağustos 1969 Boston doğumlu Amerikalı aktör müzisyen ve yapımcı. 1980 ve 1990'da dönemin ünlü müzik grubu boy band New Kids on the Block'un solistiydi. Belli bir süre yine kendisi gibi aktör kardeşi Mark Wahlberg le birlikte bu müzik grubunda bulundular. Mark Wahlberg'ün sinemaya ve müzik dünyasına atılmasında büyük katkısı vardır. Filmlerde genellikle polis ve dedktif rolleriyle izledik. Son zamanlarda eski grubu boy band new kids on the blocka geri döndü ağırlığı tekrardan müzik grubuna verdi.

Lindsey Johnson McKeon (11 Mart 1982 Summit, New Jersey doğumlu) bir iki Gündüz Emmy-Amerikalı oyuncu adayı zamanı. O iyi One Tree Hill Guiding Light ve Taylor James Marah Lewis gibi rolleriyle tanınır. Daha önce kaydedilmiş üzerine Bell tarafından oynadı: Yeni Sınıf Katie Peterson olarak 1996-2000 seçin.Bir tek çocuğu,McKeon Los Angeles,Kaliforniya'da büyüdü.Boş zamanlarında, McKeon,kayak binicilik yüzme hoşlanıyor ve Shakespeare, John Irving ve Maya Angelou eserleri okuma.McKeon bir dizi FOX Opposite Sex yıllarda düzenli olarak yer aldı Boy Meets World yinelenen bir rolü vardı.

IMDB Puanı: 6,7/10 ( 8.214 oy verdi.)

Resimler

Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo izle

Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, what doesnt kill yo konusu, digiturk 2014 filmleri, what doesnt kill yo izle, suç ağı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.