TIKLA ARA

Şu An Muhteşem - The Spectacular Now

Amerikalıları gerçekten de tebrik etmek lazım. Senelerdir kullandıkları formüllere sürekli yeni şekiller bularak, seyirciyi tekrar tekrar şaşırtmayı başarıyorlar.


Şu An Muhteşem - The Spectacular Now filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şu An Muhteşem - The Spectacular Now

Şu An Muhteşem - The Spectacular Now izle

İlk Gösterim tarihi: Şu An Muhteşem - The Spectacular Now filmini 25.4.2014 13:55 - 15:26 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şu An Muhteşem - The Spectacular Now

2013 - ABD Tür : Dram , Komedi türündeki Şu An Muhteşem - The Spectacular Now filmin yönetmenliğini James Ponsoldt yaptığı Oyuncuların Mary Elizabeth Winstead , Jennifer Jason Leigh , Brie Larson , Shailene Woodley , Kaitlyn Dever'ten oluşmaktadır.

Amerikalıları gerçekten de tebrik etmek lazım. Senelerdir kullandıkları formüllere sürekli yeni şekiller bularak, seyirciyi tekrar tekrar şaşırtmayı başarıyorlar. Şu An Muhteşem, örneklerini çok gördüğümüz, Amerikan taşrasında geçen bir büyüme hikâyesi gibi başlıyor: Lise sondaki sempatik oğlan, havuzlu partiler, plastik bardaklar, arabayla mahallede gezmeler, popüler kız, yardımsever matematik öğretmeni vs. Bütün film boyunca bir sonraki karede ne olacağını tahmin edebileceğimizi düşünüyoruz, ama yanılıyoruz. Kendimizi ya hiç beklemediğimiz bir yerde buluyoruz ya da bir sonraki kare' diye bir şey olmuyor. Yönetmen James Ponsoldt kamerasını oyuncuları üzerinde gezdirirken, başka bir filmde karikatürize gelebilecek karakterler yeni birer hayat kazanıyorlar. Aşkın (500) Günü'nün senaristlerinin elinden çıkan öykü, Ponsoldt'un gözünden henüz masumiyetini yitirmemiş cool bir filme dönüşüyor.

Mary Elizabeth Winstead Final Destination 3, Death Proof ve The Thing adlı korku filmlerinde rol alması nedeniyle önce "Çığlık Kraliçesi" olarak adlandırıldı. Ama diğer türlerdeki Sky High, Bobby, Live Free or Die Hard/Die Hard 4.0, Make It Happen, and Scott Pilgrim vs. the World gibi filmlerle ödüllere layık görüldü. Passions'daki performansı ile Genç Sanatçı Ödülü'ne (Young Artist Award) aday gösterildi. Bobby adlı filmin kadrosuyla birlikte SAG Ödülü'ne aday gösterildi.

Jennifer Jason Leigh
'in utangaçlığı, küçüklüğünde yaşadığı sorunların kişiliğinde bıraktığı izlerin bir kalıntısı aslında. Henüz iki yaşındayken yıldız bir oyuncu olan babasıyla senaryo yazarı annesi ayrılan Leigh, ailesinden uzak bir yaşam kurmasına rağmen onların eğlence dünyasındaki konumlarından yararlanmayı bildi. Dokuz yaşında bir televizyon programında göründü, bundan birkaç yıl sonra da Lee Strasberg Oyunculuk Enstitüsü'ne girdi. 20 yaşındayken, babasının bir film setinde,çekim sırasında ölümüyle sarsılan Leigh, asi ve sorunlu kız kardeşinin etkisinde kaldığı yıllar boyunca, yani 30'lu yaşlarında oyunculuğu hep kişiliğinin dışavurumunda bir araç olarak kullandı. Kariyeri boyunca hep sıradışı, sorunlu karekterleri canlandıran Leigh zor rollerin oyuncusu olarak tanındı. Rol aldığı ilk film olan 'Eyes of a Stranger'da kör, sağır ve dilsiz bir kadını oynadı.

Brie Larson, Amerikalı aktiris ve aynı zamanda şarkıcı. Bilindiği projeleri Right on Track, Sleepover, Remember the Daze, United States of Tara, Scott Pilgrim vs. the World, 21 Jump Street, ve Short Term 12'dir.

Shailene Diann Woodley, ABD'li aktris. Woodley, The Secret Life of the American Teenager dizisindeki Amy Juergens rolüyle ünlendi.1991'de Simi Valley, California'da dünyaya geldi. Woodley'nin anne ve babası eğitimciydi, 15 yaşında anne-babasının ayrıldığı dönemde skolyoz (omurga eğriliği) teşhisi kondu ve uzun bir süre sırt desteği kullanmak zorunda kaldı. Sinema dünyasına adım atmadan önce iç mimarlık okuma hayalleri kuran Woodley, TV'de küçük rollerle oyunculuğa adım attı. İlk önemli rolünde, 2003'te The O.C. dizisinde Marissa Cooper'ın kardeşi Kaitlin rolünde izleyicilerle buluştu.

Resimler

Şu An Muhteşem - The Spectacular Now izle

 

Şu An Muhteşem - The Spectacular Now izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, the spectacular now izle, digiturk 2015 filmleri, the spectacular now konusu, şu an muhteşem izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.