TIKLA ARA

Stormbreaker - Şimşekkıran

Genç Alex Rider sıradan bir lise öğrencisidir. Ancak gizemli amcasının ölümü genç Alex'i bir dizi araştırmaya yönlendirir ve kendini deneyimli ajanlarının eğitildiği bir kampta bulur.


Stormbreaker - Şimşekkıran  filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Stormbreaker - Şimşekkıran

Stormbreaker - Şimşekkıran izle

İlk Gösterim tarihi: Stormbreaker - Şimşekkıran filmini  Digiturk  Moviemax Family  HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Stormbreaker - Şimşekkıran

2014 - Almanya , ABD , İngiltere Tür : Aile , Aksiyon , Macera türündeki Stormbreaker - Şimşekkıran filmin yönetmenliğini Geoffrey Sax yaptığı Oyuncuların Alex Pettyfer , Ewan McGregor , Mickey Rourke , Andy Serkis , Bill Nighy'ten oluşmaktadır.

Genç Alex Rider sıradan bir lise öğrencisidir. Ancak gizemli amcasının ölümü genç Alex'i bir dizi araştırmaya yönlendirir ve kendini deneyimli ajanlarının eğitildiği bir kampta bulur. Alex Rider artık dünyanın en genç ajanıdır. İlk görevi, Darius Sayle adlı bir bilgisayar programcısının yürüttüğü projesini deşifre etmektir. Genç Alex Rider görevine amcasının bıraktığı izleri takip ederek başlar.

Alexander Richard "Alex" Pettyfer, İngiliz aktör ve model. Stormbreaker filmindeki Alex Rider karakteriyle Young Artist Award ve Empire Award rollerine aday gösterildi. Ünlü Burberry markası için modellik yapan Pettyfer, 2011 yılında vizyona giren I Am Number Four ve Beastly filmleriyle ismini duyurdu. 2012 yılında Magic Mike filminde Adam karakterini canlandırdı.

Ewan McGregor 31 mart 1971 doğumlu, tam adi Ewan Gordon Mcgregor olan karizmatik oyuncu.Sarki söölemeyi çok seven Ewan'in, her zaman hayali bi rockstar olmakmis ama yinede oyunculugu çok seviyormus ve oyunculuktan baska bir is yaptigini da düsünemezmis. 1995'te Fransa'da Eve Mavrakis'le evlenmis ve bu evlilikten iki tane kizi olmuştur.(Clara Mathilde ve Esther Rose) Şu an ailesiyle birlikte Londra'da yaşamaktadır.Ayrica Ewan birkaç tane motorsiklete sahiptir. Kendisi sıkı bir Oasis hayranidir. Bir de ek bilgi oyunculuga yeni basladigi siralarda Jude Law ev arkadasiymis o zamandan bu zamana kadar gelen iyi bir dostluklari da varmis.

Philip Andre "Mickey" Rourke, Jr. özellikle aksiyon, drama ve gerilim filmlerine başrol üstlenmiş olan ABD'li aktör.Gençlik yıllarında boks eğitimi alan Rourke, 1990'larda kısa bir süre profesyonel olarak dövüşmüştür. 2009 yılında "The Wrestler" (Güreşçi) isimli filmde rol almış ve bu filmle en iyi erkek oyuncu dalında 2009 Golden Globe, BAFTA ve Bağımsız Ruh Ödülleri'ni kazanmış; Screen Actors Guild Awards ve Akademi Ödülleri'nde ise yine en iyi erkek oyuncu dalında ödüle aday gösterilmiştir.

Andy Serkis Bilgisayar teknolojilerinin kullanıldığı filmlerdeki canlandırdığı karakterle ile ünlenen Andy Serkis, kariyerinin doruk noktasına Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Gollum karakteriyle çıkmıştır. Daha sonra Rise of the Planet of the Apes filmindeki Caesar ve ünlü yönetmen Spielberg'ün The Adventures of Tintin filmindeki Kaptan Haddock karakteriyle tırmanışını sürdürmüştür. Longford filmindeki Ian Brady rolüyle Golgen Globe ödüllerine aday gösterilmiştir.

Bill Nighy
12 Aralık 1949 doğumlu.Altın Küre ve Bafta ödülü sahibi İngiliz oyuncu. Haziran 2004'de Akademi Ödüllerini 'ni dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) katılmak için davet almıştır.Annesi aktris Diana Quick olan 1984 doğumlu Mary Nighy isimli oyuncu bir kızı vardır.

Resimler

Stormbreaker - Şimşekkıran izle

 

Stormbreaker - Şimşekkıran izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, şimşekkıran konusu, digiturk 2015 filmleri, şimşekkıran izle, stormbreaker izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.