TIKLA ARA

STEVE JOBS

Teknoloji öncüsü ve Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un hayatını, Apple yıllarını ve verdiği mücadelelerini anlatan filmde Jobs'u İrlandalı Michael Fassbender canlandırıyor.


STEVE JOBS filmini Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

STEVE JOBS

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

İlk Gösterim tarihi: STEVE JOBS filmini 11:45 - 13:42 / 16 Mart 2016 Çarşamba tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

STEVE JOBS

2015 - ABD Biyografi STEVE JOBS filmin yönetmenliğini Danny Boyle yaptığı Oyuncuların Kate Winslet, Michael Fassbender, Seth Rogen, Jeff Daniels, Sarah Snook'ten oluşmaktadır.

Teknoloji öncüsü ve Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un (1955-2011) hayatını, Apple yıllarını ve verdiği mücadelelerini anlatan filmde Jobs'u İrlandalı Michael Fassbender canlandırıyor. Filmde özellikle Apple'ın üç büyük ürününün, 1984'te Macintosh, 1988'de NeXT ve 1998'de iMac'in lansmanından önce yaşanan olaylara odaklanılıyor.

Kate 'Elizabeth' Winslet
5 Ekim 1975 (Reading, Berkshire, İngiltere ) tarihinde İngiltere'de doğdu.Tamamen oyuncu bir aileden gelen Winslet genç yaşına rağmen bu zamana kadar beş defa Oscar'a aday gösterildi. Winslet 1998 yılı itibariyle, iki kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. Kate aynı zamanda ödüle üç, dört ve beş kere aday gösterilen oyuncu olmayı da başardı. Oyunculuğa ilk adımını 11 yaşında bi TV reklamıyla atan Winslet, 'Christmas Carol' adlı animasyon filminde seslendirme yapıp ve ayrıca bu filmin şarkısını söyleyip, single albüm çıkardı.

Michael Fassbender
, İrlandalı-Alman aktör. 300, Soysuzlar Çetesi ve X-Men First Class gibi yüksek bütçeli filmlerdeki rolleriyle tanınmıştır.Fassbender Almanya'nın Heidelberg kentinde doğdu. Annesi İrlandalı, babası Alman olan oyuncu, 2 yaşında ailesiyle İrlanda'ya taşındı ve burada büyüdü. Yaz tatillerini Almanya'da geçirdi. 19 yaşındayken Londra'ya taşınıp aktörlük eğitimi almaya başladı.

Resimler

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, steve jobs konusu, digiturk 2017 izle, steve jobs oyuncuları, steve jobs izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.