TIKLA ARA

Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over

Rodriguez'in bir üçleme olarak tasarladığı serinin ilk filminde Gregorio ve Ingrid Cortez adlı iki emekli ajanın mesleklerine geri dönmeleriyle çocukları Carmen ve Juni'nin de onlara katılmasının öyküsü anlatılıyordu.


Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over

Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over izle

İlk Gösterim tarihi:Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over filmini  Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over

2003 - ABD Tür : Aksiyon , Komedi , Macera türündeki Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over filmin yönetmenliğini Robert Rodriguez yaptığı Oyuncuların Antonio Banderas , Carla Gugino , Alexa PenaVega , Ricardo Montalban , Daryl Sabara'ten oluşmaktadır.

Rodriguez'in bir üçleme olarak tasarladığı serinin ilk filminde Gregorio ve Ingrid Cortez adlı iki emekli ajanın mesleklerine geri dönmeleriyle çocukları Carmen ve Juni'nin de onlara katılmasının öyküsü anlatılıyordu. Devam filmi 2002 tarihli Spy Kids 2: Island of Lost Dreams'de küçük casuslar Carmen ve Juni bu kez Gary ve Gerti adında iki yeni yaşıtlarıyla birlikte dünyayı kurtarmaya girişiyorlardı... Serinin üçüncü filmi Spy Kids 3D'de ilk iki filmdeki karakterlerin çoğu yine yer alıyor. Bu kez Carmen, Sylvester Stallone'un canlandırdığı kötü niyetli 'Oyuncakçı' karakteri tarafından kaçırılıyor ve bir bilgisayar oyununun sanal gerçeklik dünyasının içine hapsediliyor. Kardeşi Juni de bilgisayar oyununun içine girip onu kurtarmaya çalışıyor. Filmin üç boyutlu sekanslarının tümü söz konusu bilgisayar oyununun içinde geçiyor.

José Antonio Domínguez Banderas, bilinen adıyla Antonio Banderas, İspanyol aktör ve şarkıcı. Özellikle 1990'larda rol aldığı Hollywood filmleriyle tanınmaktadır.1960'ta Málaga'da doğdu. Babası Jose polis memuru, annesi Ana ise öğretmendi. Javier adlı bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu diktatör Franco'nun iktidarının son yıllarına denk geldi. Küçük yaşlarda futbolcu olmak isteyen Banderas, ayağının kırılması nedeniyle futboldan vazgeçmek durumunda kaldı. Daha sonra oyunculuğa yöneldi.

Alexa Ellesse Vega, Amerikalı aktiris ve şarkıcı. Kariyerindeki ilk çıkışı Spy Kids filminde canlandırdığı Carmern Cortez karakteriyle yakalamıştır. Daha sonra ABC Aile kanalında yayınlanan Ruby & The Rockits dizisindeki Ruby Gallagher karakteriyle çıkışını devam etmiştir. 2013 yılında vizyona giren 23 Blast, Machete Kills, Bounty Killer, & The Remaining filmlerinde yer almıştır.

Daryl Christopher Sabara, 14 Haziran 1992'de ABD-Kaliforniya'da doğmuştur. Spy Kids filminde Juni Crtez rolüyle ine kavuştu. Wizards of Waverly Place, Father of the Pride,The Polar Express, Keeping Up with the Steins, Halloween gibi filmlerde de rol aldı. Generator Rex filminde Rex'i seslendirmiştir. Wizards of Waverly Place dizisinde T.J. Taylor rolündedir. Machete filminde rol alması bekleniyor.

Resimler

Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over izle

 

Spy Kids 3-D: Oyun Bitti - Spy Kids 3-D: Game Over izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, oyun bitti filmi izle, digiturk 2015 filmleri, oyun bitti konusu, spy kids 3-d izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.