TIKLA ARA

Sonsuz Aşk - Dragonfly

Filmde bir doktorun eşini kaybetmesi sonucu ruh sağlığını bozulması ve ölmüş eşinin cesedini bulabilmek için verdiği mücadele anlatılmakta.


Sonsuz Aşk - Dragonfly filmini Digiturk Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sonsuz Aşk - Dragonfly

Sonsuz Aşk - Dragonfly   izle

İlk Gösterim tarihi:Sonsuz Aşk - Dragonfly   filmini 18:35 - 20:38 Digiturk Moviemax Speed kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sonsuz Aşk - Dragonfly  

2002 - ABD Tür : Dram , Fantastik , Gizem türündeki Sonsuz Aşk - Dragonfly  filmin yönetmenliğini Tom Shadyac yaptığı Oyuncuların Kevin Costner , Kathy Bates , Jacob Smith , Joe Morton , Leslie Hope'ten oluşmaktadır.

Chicago Memorial Hastanesinin acil servisinin şefi olan Dr. Joe Darrow, travma ve yaralanma vakalarında tanınmış bir uzmandır. Kendisi gibi bir doktor olan eşi Emily Venezüella'daki bir yardım görevi sırasında, dağda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını yitirir. Onun bu göreve gitmesine baştan beri karşı çıkan Joe büyük bir buhran içine girer.Olayın üzerinden altı ay geçmesine rağmen Emily'nin cesedi bulunmaz. İçine girdiği buhran nedeniyle hastanedeki davranışları kötüye giden Joe'ya yöneticisi bir süre izin alıp kafasını dinlemesini önerir. Joe kendisini Emily'den kalan anılarla beraber tüm dünyadan izole eder. Bunlar arasında karısının simgesi olan yusufçuk böceği de vardır. Bir gece evde yanlız başınayken yusufçuk şeklideki broşlardan birisi sanki biri tarafından itilmişcesine masadan yere düşer. Joe gittikçe daha fazla halüsinasyonlar görmeye başlar. Joe'nun tanıştığı yakın ölüm tehlikesi geçirmiş bazı gençler karısının onunla bir iletişim kurmaya çalıştığını söylerler. Bu tarz olayları inceleyen bir rahibe Joe'ya onun ve Emily'nin bitmemiş bir işi olabileceğini ve bunu tamamlamadan gördüğü halüsinasyonlardan kurtulamayacağını söyler.

Resimler

Sonsuz Aşk - Dragonfly   izle

 

Sonsuz Aşk - Dragonfly   izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, dragonfly izle, digiturk 2015 filmleri, dragonfly konusu, sonsuz aşk izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.