TIKLA ARA

Son Koruyucular - The Last Keepers

Sihirli bir küre istediğinizi yapmanıza yardımcı oluyor bu küre kötü bir adamın eline geçer ve dünyayı ele geçirmeyi hedefler.Birbiriyle alakalı olmayan bir ekip küreyi kurtarmaya çalışır.


Son Koruyucular - The Last Keepers  filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Koruyucular - The Last Keepers  

Son Koruyucular - The Last Keepers izle

İlk Gösterim tarihi:Son Koruyucular - The Last Keepers  filmini 12.11.2014 18:51 - 20:36 16/9 APRIL RAIN (MPRE) HD. Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Koruyucular - The Last Keepers     

2011 - ABD Tür : Romantik türündeki Son Koruyucular - The Last Keepers  filmin yönetmenliğini Maggie Greenwald yaptığı Oyuncuların Virginia Madsen , Aidan Quinn , Joshua Bowman , Nat Wolff , Olympia Dukakis'ten oluşmaktadır.

Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek amacı küreyi ele geçirmektir ve bu hayali tüm evreni tehdit altına alabilir. Quill, ondan kurtulmak isterken bir anda kendisini birbiriyle hiçbir ilgisi olmayan uyumsuz bir ekibin içerisinde bulur; tehlikeyi yok etmek isteyen Star-Lord, silahlı bir rakun olan Roket, Rakun'un yoldaşı olan ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil kadın Gamora ve gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax ile işbirliği içerisine girer. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan bu beşli, evren için gerçekten tehlike arz eden bu kürenin gücüne ve peşindeki düşmanlarına karşı ne yapacaktır?

Virginia Madsen, ABD'li aktris. 1980'li yılların en parlak oyuncularından birisi olan Virginia Madsen 1984 yılında oyunculuğa başladı. Özellikle başrolünü Christopher Lambert ile paylaştığı İskoçyalı filmi ve 1992 yapımı korku filmi Şeker Adamın Laneti fimlerinde sergilediği başarılı oyunculukla tanındı. 2001 yapımı dram-gerilim filmi Lying in Wait ile güçlü oyunculuğunu sürdürdü.

Naomi Ellen Watts (d. 28 Kasım 1968) İngiliz ve Avustralyalı aktrist. Mulholland Drive, Halka ve King Kong filmlerinin oyuncusu sanatçı, 21 Grams filmindeki rolüyle 2004 yılında Oscar ödülüne aday gösterilmişti.Watts Shoreham, Kent, İngiltere'de doğdu. Sanatçı 7 yaşındayken babası Peter Watts öldü. Annesi onunla birlikte Kuzey Galler'e yerleşti. Daha sonra 1982 yılında ailesiyle birlikte Sydney, Avustralya'ya giderek bu ülkenin vatandaşı oldular. Sanatçı bunu şöyle ifade eder: 'Düşündüğümde kendimi Britanyalı hissediyorum ve Birleşik Krallık'ta çok güzel anılarım var, 14 yaşımdayken İngiltere'den hiç ayrılmak istememiştim.

Edward Norton
ABD'li sinema oyuncusu.Norton Boston, Massachusetts'de doğdu ve Columbia'da (Maryland) büyüdü. 1991 yılında, astronomi bölümünde başladığı Yale Üniversitesi'nden tarih konusunda ihtisas yaparak mezun oldu. Çocukluk yıllarında birkaç tiyatro oyununda rol alan oyuncu, üniversitenin yapımı olan birçok tiyatro oyununda da görev aldı.

Isaac Liev Schreiber (d. 4 Ekim 1967, San Francisco, California, ABD, yaygın olarak Liev Schreiber olarak bilinen Amerikalı aktör, yapımcı, yönetmen ve senarist. Schreiber iki çocuk babasıdır ve 2005 yılından bu yana Naomi Watts ile bir ilişki içindedir. Liev Schreiber Dustin Hoffman ile iyi arkadaştır. Schreiber, bisiklet eskrim, basketbol oynamaktadır ve geçmişte futbol'da oynamıştır.

Resimler

Son Koruyucular - The Last Keepers izle

 

Son Koruyucular - The Last Keepers izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, the last keepers konusu, digiturk 2015 filmleri, the last keepers izle, son koruyucular izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.