TIKLA ARA

Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender

Son hava bükücü henüz kendinin üstün yeteneklerinin farkında olmadan yaşamını sürdürür. Hava, Su, Toprak, AteşAteş Ülkesi'nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda her şey değişir.


Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender

Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender izle

İlk Gösterim tarihi: Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender filmini 19:11 - 20:33 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender

2010 - ABD Aile, Aksiyon, Macera Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender filmin yönetmenliğini M. Night Shyamalan yaptığı Oyuncuların Jackson Rathbone, Dev Patel, Nicola Peltz, Cliff Curtis, Noah Ringer, Dee Bradley Bake, M. Night Shyamalan, Michael Dante Dimartino, Bryan Konietzko'ten oluşmaktadır.

Son hava Bükücü henüz kendinin üstün yeteneklerinin farkında olmadan yaşamını sürdürür. Hava, Su, Toprak, AteşAteş Ülkesi'nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang'ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

Dev Patel
(d. 23 Nisan 1990, Londra, İngiltere), Hint asıllı İngiliz aktör. Jamal Malik adında müslüman bir çocuğu oynadığı Slumdog Millionaire filmi Altın Küre ödülü ve en iyi film dalında Oscar almıştır. Karakuşak sahibi olan Patel aynı zamanda Dublin'de yapılan Dünya Taekwando şampiyonasında bronz madalya sahibidir.

Nicola Anne Peltz
, Amerikalı oyuncu. 2010'da rol aldığı Avatar: Son Hava Bükücü filmindeki Katara rolüyle tanınmıştır.1994'te Westchester County, New York'ta doğan Peltz'in annesi Claudia eski bir model, babası Nelson ise dolar milyarderi bir iş adamıdır. 8 çocuklu bir ailenin 5. çocuğudur.2006 yılında sinemaya adım atan Peltz, 2008'de Righteous Kill filminde Al Pacino ve Robert De Niro'yla birlikte kamera karşısına geçti.

Cliff Curtis
27 Temmuz 1968 tarihinde Yeni Zelanda'da dünyaya gelen oyuncu Clifford Vivian Devon Curtis Maori kökenli olması nedeniyle Arap ve Latin Amerikalı gibi farklı etnik kökenlere sahip karakterleri başarıyla canlandırıyor.

Noah Andrew Ringer
(d. 18 Kasım 1997) Amerikan bir oyuncu. Yakında gösterime girecek olan Son Hava Bükücü adlı filmde Aang 'i canlandırmaktadır. Texas'taki.

Jackson Rathbone
, Singapore da doğdu ve Indonesia, Midland ve Texas gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Oyunculuk kariyerine ; küçük bir topluluk olan The Pickwick Players da başladı.Daha sonrasın da Lise de Michigan da özel bir okula gitti.Jackson 'un asıl amacı ise ; İskoç Kraliyet Akademisine girmekti.

Resimler

Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender izle

Son Hava Bükücü - Avatar: The Last Airbender izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, avatar: the last airbender izle, digiturk 2016 filmleri, avatar konusu, son hava bükücü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.