TIKLA ARA

Sisters - Kız Kardeşler

Aileden yadigar kalan evlerini elden çıkartmadan önce son bir büyük parti vermek için kolları sıvayan kız kardeşlerin öyküsünü.


Sisters - Kız Kardeşler filmini Salon 1  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sisters - Kız Kardeşler

Sisters - Kız Kardeşler izle

İlk Gösterim tarihi: Sisters - Kız Kardeşler filmini 21.4.2016 18:50 - 20:28 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sisters - Kız Kardeşler

2015 - ABD Komedi Sisters - Kız Kardeşler filmin yönetmenliğini Jason Moore yaptığı Oyuncuların Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudolph, Ike Barinholtz, James Brolin, Dianne Wiest, John Cena, John Leguizamo, Bobby Moynihan, Greta Lee, Madison Davenport, Rachel Dratch, Santino Fontana, Britt Lower, Samantha Bee'ten oluşmaktadır.

Aileden yadigar kalan evlerini elden çıkartmadan önce son bir büyük parti vermek için kolları sıvayan kız kardeşlerin öyküsünü perdeye taşıyan film, bir nevi kadın işi Hangover olma özelliği taşıyor. Aileleri evlerini satmadan önce son kez ev partisi vermeye karar veren 2 kız kardeşin eğlenceli hikayesine tanık olacaksınız.

John Leguizamo
(d.22 Temmuz, 1964) Emmy ödüllü ve Altın küre adayı aktör,yapımcı ve komedyen.Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (2016), A Conspiracy on Jekyll Island (2016),The Infiltrator (2016), Buz Devri: Dev Yumurta (2016).

Elizabeth Stamatina
"Tina" Fey, Amerikalı yazar, komedyen ve aktris. Fey şu an 30 Rock adlı dizinin yardımcı yapımcısı, yazarı ve başrol oyuncusudur. 30 Rock adlı dizi ülkemizde ComedyMax kanalında yayınlanmaktadır. 30 Rock adlı dizi, Fey'in Saturday Night Live adlı programdaki tecrübelerinden bahsetmektedir.Tina Fey, TIME dergisinin her yıl belirlediği dünyayı en çok etkileyen kişilerin listesi olan Time 100 listesinde 2007 yılında en ön sıralarda yer aldı.

Owen Cunningham Wilson
olan oyuncu 18.11.1968'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. Boyu 1.80. Eğitimi; Thomas Jefferson Lisesi, Austin, Teksas; New Mexico'da askeri okuldan mezun oldu; Teksas Üniversitesi, Austin. The Haunting (1999) filminin çekimlerinde bir sahnede çenesi kesilmiş ve çenesine dikiş atılmıştı. Bir ropörtajda Matematik ve İspanyolca derslerini geçemediği için üniversiteden mezun olamadığını söylemişti. Başarılı bir aktör olmasına rağmen kendisini yazar olarak görüyor ve bu alanda daha fazla zaman harcamaktan hoşlandığını belirtiyor.

Zach Galifianakis
Amerikalı komedyen ve aktör. Oynadığı çok sayıdaki filmi ve televizyon gösterileriyle tanınır. Kariyerinin ilk yıllarını daha çok kapalı mekân komedyeni olarak geçirmişse de 2009 yapımı The Hangover (Felekten Bir Gece) adlı başarılı filmde sergilediği performansla uluslararası üne kavuşmuştur.

Resimler

Sisters - Kız Kardeşler izle

Sisters - Kız Kardeşler izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, kız kardeşler izle, digiturk 2017 izle, kız kardeşler konusu, sisters izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.