TIKLA ARA

Şirket Adamı - The Company Men

GTX şirketinde çalışan binlerce kişi şirketin küçülme politikası yüzünden işini kaybetmek üzeredir.


Şirket Adamı - The Company Men filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şirket Adamı - The Company Men

Şirket Adamı - The Company Men izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Şirket Adamı - The Company Men filmini tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şirket Adamı - The Company Men

2010 - İngiltere, ABD Dram Şirket Adamı - The Company Men filmin yönetmenliğini John Wells yaptığı Oyuncuların Ben Affleck, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Maria Bello, Chris Cooper'ten oluşmaktadır.

GTX şirketinde çalışan binlerce kişi şirketin küçülme politikası yüzünden işini kaybetmek üzeredir. Bobby Walker da bunlardan biridir. Ekonomik kriz nedeniyle önce şirketleri ardından da aile yaşamları alt üst olan üç iş arkadaşının bir yıllık öyküsü.

Ben Affleck
1972 yılında Berkeley, California'da dünyaya gelen Ben Affleck, öğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi görevlisi bir babanın ilk çocuğuydu. Kardeşi Casey Affleck ile birlikte daha küçük yaşlarda oyunculuğa heves eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Boston'da yakalayacaktı.

Kevin Michael Costner
, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.

Tommy Lee Jones
(15 Eylül 1946), Akademi Ödülü, Altın Küre Ödülü, Emmy Ödülü ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü kazanmış ABD'li aktör ve yönetmendir. Anne ve babası Libya'ya gittikten sonra Dallas'ta bir hazırlık kursuna katılan Jones, burada sinema oyuncusu olmayı kararlaştırdı. Okulundaki tiyatro programı sayesinde, oyunculuğa iyice alıştı. Üniversite yıllarında da tiyatroya devam eden Jones, mezun olduktan sonra New York'a taşındı. Sinemadaki ilk rolünü Aşk Hikayesi (1970) filmi ile elde etti ve One Life to Live isimli bir televizyon dizisinde çalıştı.

Resimler

Şirket Adamı - The Company Men izle

Şirket Adamı - The Company Men izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the company men izle, digiturk 2016 filmleri, the company men konusu, şirket adamı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.