TIKLA ARA

Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage

Film Sinbad'ın maceraları ile başlar Sultanın çocuğu kötü bir büyücü tarafından kaçırılır. Sinbad çocuğu kurtarmak için büyüler ve yaratıklara karşı birde uçsuz bucaksız kızgın çöle karşı amansız bir vazifeye atılır.


Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage filmini Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage

Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage izle

İlk Gösterim tarihi: Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage filmini 18:56 - 20:24 / 16 Haziran 2016 Perşembe tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage

2014 - ABD, Aksiyon, Fantastik, Macera Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage filmin yönetmenliğini Shahin Sean Solimon yaptığı. Oyuncuların Patrick Stewart, Marco Khan, Sadie Alexandru, Adiana Ward, Said Faraj'ten oluşmaktadır.

Sultanın ilk doğan çocuğu kötü bir büyücü tarafından kaçırılır.Sinbad çocuğu kurtarmak için büyüler ve yaratıklara karşı birde uçsuz bucaksız kızgın çöle karşı amansız bir vazifeye atılır.

Patrick Hewes Stewart, Emmy ve Altın Küre ödüllü İngiliz aktör.Patrick Stewart İngiltere 13 Temmuz 1940 Spark (2016) Dehşet Odası (2015) Blunt Talk (2015) Ayı Teddy 2 (2015) Journey to Space (2015) Christmas Eve (2015) Match (2014) X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014)

Mark Wahlberg
Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı. Grup ünlendikten sonra dağıldı, Wahlberg ise Marky Mark and the Funky Bunch adlı kendi grubunu kurdu. Calvin Klein'ın iç çamaşırları reklamlarında ünü perçinlenenince soluğu sinemalarda aldı. 1993'de Hal Hartley'in yönettiği The Substitute adlı filmde oynadı.

Giovanni Ribisi
, ABD'li aktör. Yer aldığı başarılı yapımlar; Kusursuz Yabancı, Cennet, 60 Saniye, Er Ryan'ı Kurtarmak, Hayal Şarkısı, Boiler Room, subUrbia, The Gift (film), Basic (film), Bir Konuşabilse, Flight of the Phoenix, Sky Captain ve Yarının Dünyası, I Love Your Work, Avatar, The Dead Girl ve Halk Düşmanları sayılabilir.

Joel Edward McHale
, Amerikalı aktör.McHale, babasının üniversitedeki görevi nedeniyle bulunduğu İtalya'nın başkenti Roma'da dünyaya gelmiştir.

Milena Markovna Kunis
, sinema dünyasında bilinen adıyla Mila Kunis, Ukrayna doğumlu ABD'li aktris. Oynadığı birçok filmin yanı sıra en çok Siyah Kuğu filmindeki Lilly rolüyle sinemaseverler tarafından tanınmaktadır.Kunis, 1983'te Yahudi bir ailenin 2. çocuğu olarak Çernivtsi şehrinde doğdu. Annesi fizik öğretmeni, babası makine mühendisiydi. 7 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye göç etti ve Los Angeles'a yerleşti.

Resimler

Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage izle

Sinbad: Beşinci Seyahat - Sinbad: The Fifth Voyage izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies action , beşinci seyahat konusu, digiturk 2017 izle, the fifth voyage izle, sinbad izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.