TIKLA ARA

Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées)

Dava ile ilgili araştırmalar nedeniyle Paris'e giden Lucas burada yıllardır konuşmadığı narkotik polisi olan kızıyla yeniden görüşmeye başlar.


Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées) filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées)

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi - The Curious Case Of Benjamin Button izle

İlk Gösterim tarihi:Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées) 22.8.2014 19:30 - 21:12 filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées)

2012 - Fransa Tür : Dram , Gerilim , Suç türündeki Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées) filmin yönetmenliğini Pierre Jolivet yaptığı Oyuncuların Roschdy Zem , Leïla Bekhti , Marilyne Canto , Marc Lavoine , Nicolas Bridet'ten oluşmaktadır.

Lucas ve ekibi yasadışı silah işindeki bir grup Sırp suçlunun peşindedirler Dava ile ilgili araştırmalar nedeniyle Paris'e giden Lucas burada yıllardır konuşmadığı narkotik polisi olan kızıyla yeniden görüşmeye başlar.

Resimler

Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées) izle

 

Silahlı Eller - Armed Hands (Mains Armées) izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, armed hands konusu, digiturk 2015 filmleri, mains armées izle, silahlı eller izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.