TIKLA ARA

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium

Mr. Magorium'un Wonder Emporium'una hoşgeldiniz. Burası dünyanın en fantastik, en harika,en sihirli oyuncak mağazasıdır.


Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium filmini Moviemax Fanily HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium izle

İlk Gösterim tarihi: Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium filmini 10.5.2016 12:05 - 01:48 tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium

2007 - ABD Aile, Fantastik, Komedi Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium filmin yönetmenliğini Zach Helm yaptığı Oyuncuların Natalie Portman, Dustin Hoffman, Jason Bateman, Zach Mills, Mike Realba'ten oluşmaktadır.

Mr. Magorium'un Wonder Emporium'una hoşgeldiniz. Burası dünyanın en fantastik, en harika,en sihirli oyuncak mağazasıdır. Dükkanın kendisi de dahil olmak üzere içindeki herşey hiç abartısız canlıdır.Ve bu muhteşem dükkan çocukların iştahını kabartan bir oyuncak cennetidir. Bir gün Emporium'un 243 yaşındaki kurucusu ve sahibi Mr. Magorium (Dustin Hoffman), mağazanın yönetimini tüm yasal haklarıyla birlikte genç ve kendine güvensiz yöneticisi Molly Mahoney'e (Natalie Portman) devredeceğini açıklar. Magorium'un bu kararı üzerine başlıbaşına bir canlı varlık gibi olan mağaza bir öfke ve sinir krizine kapılır.

Natalie Hershlag
, daha çok bilinen adıyla Natalie Portman, İsrail kökenli Amerikalı sinema oyuncusu. Leon filmindeki rolüyle tanınmış, 2010 yapımı Siyah Kuğu (Black Swan) filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ve Altın Küre ödüllerinin sahibi olmuştur.

Dustin Hoffman
Los Angeles'ta dünyaya gelen Dustin Hoffman, Santa Monica Communicty College'i bitirdi. Lee Strasberg ile çalışmak için New York'a taşınmadan önce Pasadena Playhouse'da öğrenim gördü.İki kez Oscar ödülünü kucaklayan, yedi kez de bu ödüle aday gösterilen Dustin Hoffman, Hollywood'a gelişinden itibaren film yapımında yepyeni ve canlı yaklaşımların getirilmesine yardımcı oldu.

Jason Kent Bateman
(d. 14 Ocak 1969 , New York ), Emmy ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü kazanmış Amerikalı sinema oyuncusu.Office Christmas Party (2016) Zootropolis: Hayvanlar Şehri (2016)

Resimler

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium izle

Sihirli Oyuncakçı - Mr. Magoriums Wonder Emporium izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies family, mr. magoriums wonder emporium izle, digiturk 2017 izle, mr. magoriums wonder emporium konusu, sihirli oyuncakçı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.