TIKLA ARA

Sıfıra Dönüş - Return To Zero

Filmde birbirlerini seven bir çiftin bebek sevinçleri ve heyecanları komik bir dile anlatılmaktadır.


Sıfıra Dönüş - Return To Zero filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sıfıra Dönüş - Return To Zero

Sıfıra Dönüş - Return To Zero   izle

İlk Gösterim tarihi:Sıfıra Dönüş - Return To Zero   filmini 1.11.2014 18:35 - 20:36 Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sıfıra Dönüş - Return To Zero  

2013 - ABD Tür : Dram türündeki Sıfıra Dönüş - Return To Zero  filmin yönetmenliğini Sean Hanish, WGA yaptığı Oyuncuların Alfred Molina , Connie Nielsen , Paul Adelstein , Minnie Driver , Sarah Jones 'ten oluşmaktadır.

Bebek yolda... İlk çocuğunu bekleyen çiftin hikayesi... Dram yoğunlukta ki filmde mutlu bir evli çiftin çocuk yapma isteği ile serüven başlıyor. Hamilelik sırasında ki yaşadıkları sıkıntılar ve çocuk doğduktan sonra ki gelişen olaylar filmin konusunu oluşturmaktadır. Film hakkında çok fazla kaynak bulunmadığından filmi izleyen ziyaretçilerimiz den uzun bir özet bekliyor olacağız. Tamamen sürpriz 107 dakikalık bir dram sizleri bekliyor, Umut ederim ki hoşunuza gidecektir.

Alfred Molina, İtalyan asıllı İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. Annesi İtalyan babası ise İspanyol olan Alfred Molina İngiltere doğumludur. Londra'nın Guildhall School of Music and Drama okulunda öğrenim görmüştür.

Paul Adelstein
ABD'nin Chicago kentinde Musevi Amerikan bir ailenin oğlu olarak Dünya'ya geldi. 20 yaşında John Cusack'in komedi programıyla profesyonel yaşama başlamıştır . Daha sonra sadece komedi ile sınırlı kalmamış, bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Adelstein aktris Liza Weil ile 2006 Kasım'ında evlenmiştir.

Amelia Fiona J. Driver, 1970 doğumlu İngiliz oyuncu ve besteci. "Good Will Hunting" filmindeki rolü ile "en iyi yardımcı kadın oyuncu" dalında Oscar'a aday oldu. Oyunculuğun yanında müzikle de profesyonel olarak uğraşan Driver'ın bir albümü bulunuyor.Ronnie Driver ve Gaynor Driver'ın kızı olan Driver'ın varlıklı ailesinin soyu İrlanda, İtalya ve Fransa'ya kadar uzanıyordu. Barbados'ta büyüyen oyuncu, lise eğitimini İngiltere'nin en saygın ve pahalı okullarından "Bedales"te tamamladı.

Sarah Jones Huff, Ugly Betty ve Big Love televizyon dizilerinde rol aldı. Fox'un kısa süren komedi-draması The Wedding Bells''te evlilik planlama işletmesi işleten üç kız kardeşten en küçüğünü oyandı. Ayrıca iki bağımsız film olan Still Green ve The Blue Hour'da bulundu. Ayrıca Cary Brothers'ın Who You Are adlı klibinde de görülebilir (2007 yılında Brothers'la ilişkisi vardı). Sarah Jones Fox'un yeni dizisi Alcatraz'da başrol oyuncusu olarak rol almaya başladı. Dizinin ilk gösterimi 16 Ocak 2012'de yapıldı.

Resimler

Sıfıra Dönüş - Return To Zero   izle

 

Sıfıra Dönüş - Return To Zero   izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, return to zero izle, digiturk 2015 filmleri, return to zero konusu, sıfıra dönüş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.