TIKLA ARA

Şeytanın Günü - Devil

Justin Martinez ve chad Villella'nın yapımcılığı üstendikleri filmde yeni evli çift Zach ve Samanth'nın yaşadıkları korkun. deneyim Zach'in kamerasıyla yaptığı çekimler üzerinden izliyoruz.


Şeytanın Günü - Devil's Due  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şeytanın Günü - Devil's Due

Şeytanın Günü - Devil's Due izle

İlk Gösterim tarihi: Şeytanın Günü - Devil's Due filmini  Digiturk  Salon1 28.05.2014 Çarşamba kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şeytanın Günü - Devil's Due

2014 - ABD Tür : Korku türündeki Şeytanın Günü - Devil's Due filmin yönetmenliğini Matt Bettinelli-olpin, Tyler Gillett yaptığı Oyuncuların Allison Miller , Zach Gilford , Donna Duplantier , Griff Furst , Olga Wilhelmine 'ten oluşmaktadır.

Buluntu film tarzının yeni bir örneği olan "Devil's Due", özellikle "V/H/S" filmiyle kendilerini gösteren. Radio Silence adlı ekibin çalışması. Ekip üyelerinden Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini; Justin Martinez ve chad Villella'nın yapımcılığını üstendikleri filmde yeni evli çift Zach ve Samanth'nın yaşadıkları korkunç deneyimi Zach'in kamerasıyla yaptığı çekimler üzerinden izliyoruz. Zach ve Samantha, balayı için egzotik bir adaya gider ve burada pek hatırlamadıkları esrarengiz bir gece geçirirler. Balayından döndükten bir süre sonra Sam'in hamile olduğu ortaya çıkar. Sam hamileliği sırasında garip sancılar yaşamak ve gittikçe tuhaf davranışlar sergilemeye başlayınca Zach karısına ne olduğunu bulmaya çalışır. Araştırmaları ona durumun tahmin edemeyeceği kadar karanlık bir boyutu olduğunu gösterir.

Resimler

Şeytanın Günü - Devil's Due izle

 

Şeytanın Günü - Devil's Due izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, devils due izle, digiturk 2015 filmleri, devils due konusu, şeytanın günü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.