TIKLA ARA

Secret of the Tomb

2014'ün Ağustos'unda aramızdan ayrılan Robin Williams'ın Teddy Roosevelt rolünü son kez üstlendiği film, 2015'in ilk haftasında Türkiye'de vizyona girdi.


Lahitteki Sır - Secret of the Tomb filmini Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb izle

İlk Gösterim tarihi: Lahitteki Sır - Secret of the Tomb filmini 17.6.2016 22:00 - 23:34 tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb

2014 - ABD Aile, Fantastik, Komedi, Macera Lahitteki Sır - Secret of the Tomb filmin yönetmenliğini Shawn Levy yaptığı. Oyuncuların Hugh Jackman, Robin Williams, Ben Stiller, Owen Wilson, Ben Kingsley'ten oluşmaktadır.

Müzede Bir Gece serisinin 3. filmi, Lahitteki Sır, izleyicileri yine eğlenceli bir maceraya davet ediyor. 2014'ün Ağustos'unda aramızdan ayrılan Robin Williams'ın Teddy Roosevelt rolünü son kez üstlendiği film, 2015'in ilk haftasında Türkiye'de vizyona girdi.Bu filmde Larry'nin New York'tan Londra'daki British Museum'a uzanan maceralarını izliyoruz.

Hugh Michael Jackman,
Avustralyalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Jackman, Marvel'in ünlü kahramanı Wolverine'i canlandırmıştır.X-Men: Apocalypse (2016) Kartal Eddie (2016) Broadway 4D (2016) Dukale'nin Rüyası (2015) Chappie (2015) Pan (2015) X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014) Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır (2014)

Robin McLaurin Williams
(1951-2014) Amerikalı Oscar ödüllü aktör, komedyen, müzisyen ve seslendirme sanatçısı. Kariyerine 1970'lerde stand up sanatçısı olan Williams, 1980'li yılların ortalarından itibaren sinemada da kendini ispat etmiş, hem komedi hem de dram filmleriyle büyük hayran kitlesi kazanmıştır.

Benjamin Edward
, kısaca Ben Stiller, 1965 doğumlu Emmy Ödülü sahibi Amerikalı aktör, komedyen ve yönetmen. 2000'li yıllarda hem yönetip hem de başrolünde oynadığı komedi filmleriyle hatırlanmaktadır.
Oyuncu bir aileden gelen oyuncunun babası Jerry Stiller, annesi Anne Meara oyuncu ve aynı zamanda birlikte çalışan bir komedi ikilisiydi. 1961 doğumlu kardeşi Amy Stiller da oyuncudur. Stiller'ın önemli filmlerinden bazıları 1998 yapımı There's Something About Mary ve 2000 yapımı Meet The Parents.

Owen Cunningham Wilson
olan oyuncu 18.11.1968'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. Boyu 1.80. Eğitimi; Thomas Jefferson Lisesi, Austin, Teksas; New Mexico'da askeri okuldan mezun oldu; Teksas Üniversitesi, Austin. The Haunting (1999) filminin çekimlerinde bir sahnede çenesi kesilmiş ve çenesine dikiş atılmıştı. Bir ropörtajda Matematik ve İspanyolca derslerini geçemediği için üniversiteden mezun olamadığını söylemişti.

Sir Ben Kingsley
, Hint kökenli İngiliz sinema sanatçısı. 1943'te Scarborough, Yorkshire'de Krishna Pandit Bhanji adıyla doğdu ve Pendlebury'de büyüdü. Salford Üniversitesinde öğrenim gördü. Daha sonra Lancashire'da şimdi ki Ben Kingsley Tiyatrosuna evsahibi olan Pendleton Koleji'nden eğitim aldı. Babası Harji Bhanji Kenya asıllı Hintli bir tıp doktoru, annesi Anna Lyna Mary 1920'lerde sinemayla ilgilenmiş eski bir aktristti.

Resimler

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb izle

Lahitteki Sır - Secret of the Tomb izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, secret of the tomb konusu, digiturk 2017 izle, secret of the tomb izle, lahitteki sır izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.