TIKLA ARA

Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy?

Genç bir repci grup muhafazakar bir taşra kulübüne üye olmaya çalışıyorlar kulüp başkanı üye olmamaları için elinden geleni yapar.


Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy? filmini Digiturk Moviemax Comedy HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy?

Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy?  izle

İlk Gösterim tarihi:Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy?  filmini  4.12.2014 01:45 - 03:10 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy?  

2007 - ABD Tür : Komedi , Spor türündeki Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy? filmin yönetmenliğini Chris Miller, Phil Lord yaptığı Oyuncuların Channing Tatum , Jonah Hill , Peter Stormare , Amber Stevens , Ice Cube 'ten oluşmaktadır.

Bir rap kralının yeni üye olduğu kulüp ve adamın üyeliğinde yaşadığı maceralar anlatılıyor. Bu iki aşırı büyümüş ergen, öğrencilikten gerçek erkekliğe geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olabilir. Atlantalı bir grup rapçi, muhafazakar bir taşra kulübübe üye olmaya çalışsa da kulüp başkanı ciddi bir şekilde tepki gösterir. Ancak rapçiler bütün bu olanların üstesinden geleceklerdir.

Channing Matthew Tatum, Amerikalı aktör ve film yapımcısı. Kariyerine model olarak başladı ve filmlerde rol alarak kariyerine devam etti. Halk Düşmanları, G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerde oynadı.

Jonah Hill Feldstein, Amerikalı a

Cam Joslin Gigandet, Amerikalı aktördür. Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi The O.C'deki rolüyle ünlenmiştir. Daha sonra Twilight, Never Back Down, Burlesque, Easy A, The Roommate ve Priest filmlerinde yer almıştır.

Resimler

Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy? izle

 

Şaşkınlar Kulübü - Who Is Your Caddy? izle

 

 Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, who is your caddy? izle, digiturk 2015 filmleri, who is your caddy? konusu, şaşkınlar kulübü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.