TIKLA ARA

Samba - Hayatımın Şansı

10 yıl önce Fransa'ya gelmiş olan Samba, hayatta kalabilme mücadelesi vermek için bin bir turlu işte çalışmış.


Samba - Hayatımın Şansı filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Samba - Hayatımın Şansı

Samba - Hayatımın Şansı izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Samba - Hayatımın Şansı filmini tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Samba - Hayatımın Şansı

2014 - Fransa Komedi Samba - Hayatımın Şansı filmin yönetmenliğini Boaz Yakin yaptığı Oyuncuların Charlotte Gainsbourg, Omar Sy, Tahar Rahim, Liya Kebede, Clotilde Mollet'ten oluşmaktadır.

10 yıl önce Fransa'ya gelmiş olan Samba, hayatta kalabilme mücadelesi vermek için bin bir turlu işte çalışmış. Alice ise büyük bir şirkette yöneticiyken yaşadığı psikolojik sorunlardan ötürü tedaviye başlamış ve bu kapsamda göçmen bürosunda çalışmaya başlamıştır.

Charlotte Lucy Gainsbourg
, şarkıcı ve aktris. Hem müzik, hem de sinema kariyerini başarıyla sürdüren Gainsbourg, Lars Von Trier'in Nymphomaniac filmindeki baş rolüyle çok konuşuldu.Ünlü Fransız şarkıcı Serge Gainsbourg ile İngiliz manken ve oyuncu Jane Birkin'in yıllarca konuşulan ilişkilerinin tek çocuğu olan Charlotte Gainsbourg, 1971'de Londra'da doğdu. Sanatçı bir aileden geliyor olmanın avantajlarını da kullanarak, henüz 13 yaşındayken, filmiyle sinema dünyasına girdi.

Jamie Bell
(d. 14 Mart 1986) BAFTA ödülü sahibi İngiliz aktör. 2000 yılında Billy Elliot filmi ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Sinema Oyuncuları Derneği Ödülleri ve Satellite Ödülleri'ne aday gösterilmiş, BAFTA ödülü kazanmıştır.

Resimler

Samba - Hayatımın Şansı izle

Samba - Hayatımın Şansı izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, hayatımın şansı konusu, digiturk 2016 filmleri, hayatımın şansı izle, samba izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.