TIKLA ARA

Salvo

Mafya için çalışan Salvo, patronuna saldıran bir adamın izini sürer ve görme özürlü kız kardeşiyle karşılaşır. Genç kadın, Salvo'nun varlığını ve kimliğini sorgulamasına neden olacaktır.


Salvo filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Salvo

Joe izle

İlk Gösterim tarihi:Salvo filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Salvo

2013 - Fransa , İtalya Tür : Dram , Romantik , Suç türündeki Salvo filmin yönetmenliğini Antonio Piazza, Fabio Grassadonia yaptığı Oyuncuların Luigi Lo Cascio , Mario Pupella , Saleh Bakri , Redouane Behache , Sara Serraiocco 'ten oluşmaktadır.

Sicilya mafyasının emrindeki Salvo kimseyle ilişki kurmayan, soğuk ve merhametsiz bir adamdır. Rakiplerinden birini öldürmek için girdiği bir evde, görme engelli Rita ile karşılaşır. Çaresizce kenarda duran Rita'nın abisini öldürür, fakat kızın hayatını bağışlamaya karar verir ve onu tutsak alır. Bundan böyle Rita'yı her şeyden koruması gerekecektir. Variety dergisi, hem minimalist bir yeni-kara film hem de gangster filmi olan Salvo'yu İtalyan sinemasının yeniden doğuşu ilan ediyor.

Resimler

Salvo izle

 

Salvo izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, salvo konusu, digiturk 2015 filmleri, salvo izle, salvo izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.