TIKLA ARA

Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2

Yılardır çalıştığı alışveriş merkezinden tatil için ayrılan güvenlik görevlisi. Kızı ile tatile çıkmak ister ama unuttuğu birsey vardır güvenlik görevlilerinin işi hiç bitmez...


Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2 filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2

Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2 filmini 24.8.2015 19:55 - 21:25 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2

2015 - ABD Tür : Komedi Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2 filmin yönetmenliğini Andy Fickman yaptığı Oyuncuların Kevin James, David Henrie, Molly Shannon, Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui'ten oluşmaktadır.

Yılardır çalıştığı alışveriş merkezinden tatil için ayrılan güvenlik görevlisi. Kızı ile tatile çıkmak ister ama unutuğu birsey vardır güvenlik görevlilerinin işi hiç bitmez...

Kevin George Knipfing
(26 Nisan 1965, Mineola, New York) ABD'li komedyen ve Emmy Ödülü adayı aktör. The King of Queens dizisinde Carry'nin eşi Doug Hefferman rolü ile bilinmektedir.

David Clayton Henrie
, ABD'li aktör. How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby'nin oğlu ve Waverly Büyücüleri'nden Justin Russo rolleriyle tanındı.Henrie'nin babası James Wilson yapımcı, annesi Linda Finocchiaro ise yetenek avcısıydı. Mission Viejo, California'da doğan Henrie Phoenix, Arizona'da büyüdü. 2000'li yılların başında küçük rollerle oyunculuğa başladı.

Tawny Cypress
ABD'li aktris. Annesi MacarAlman, babası Afrika kökenli Amerikandır. Halen New York'da The William Esper Studio 'da öğrencidir. Ününü Heroes adlı dizi de oynadığı Simone Deveaux karakteri sayesinde yapmıştır. Şu an bitmiş olan evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Ali Germaine Landry
(21 Temmuz 1973) eski Miss USA (1996), model ve aktris. O Doritos Kız gibi onu popüler 1998 Super Bowl ticari adresinden kabul edilmektedir. 1998 yılında People dergisi tarafından seçildi tek world.Landry 50 en güzel insan olarak daha sonra o Miss Teen USA 1998 yarışmasında emceed ve o bir yorumcu olduğunu aktör ve TV kişilik Mario Lopez araya geldi.

Resimler

Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2 izle

Sakar Polis 2 - Paul Blart: Mall Cop 2 izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, paul blart konusu, digiturk 2016 filmleri, mall cop 2 izle, sakar polis 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.