TIKLA ARA

Ruhlarla Dans - Soul Survivors

Bir araba kazasından güçlükle kurtulan genç kız yaşam ve ölüm arasında kalır. Ancak diğer dünyadan gelen bu ziyaretçiler Cassie'nin hayatını kabusa çevirir.


Ruhlarla Dans - Soul Survivors filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Ruhlarla Dans - Soul Survivors

Hayatımın Kararı - Time Of My Life izle

İlk Gösterim tarihi:Hayatımın Kararı - Time Of My Life 28.2.2014 01:15 - 02:37 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Ruhlarla Dans - Soul Survivors

2001 - ABD Tür : Dram , Gerilim , Gizem , Korku türündeki Ruhlarla Dans - Soul Survivors filmin yönetmenliğini Stephen Carpenter yapmaktadır.Film Oyuncuları  Luke Wilson , Eliza Dushku , Wes Bentley , Casey Affleck , Melissa Sagemiller oluşmaktadır.

Cassie, Sean, Matt ve Annabel adındaki dört gencin eğlenmek için bir gece kulübüne gitmesiyle başlıyor. İlk başlarda güzel başlayan gece , Cassie'nin eskiden ilişkisinin bulunduğu Matt'e bir veda öpücüğü vermesi ve buna Cassie'nin erkek arkadaşı Sean'un tanık olması üzerine bozulur. Eve dönüş yolunda gece kulübünden tuhaf insanlarla dolu başka bir arabanın kendilerini sıkıştırması , feci bir kazaya neden olur. Kazadan kurtulan Cassie , erkek arkadaşı Sean'un ölümü nedeniyle derinden sarsılmıştır. Matt ve Annabel ise bir şekilde kazadan en ufak bir yara almadan kurtulmuşlardır. Kazadan sonra Matt ve Annabel garip davranışlar sergilemeye başlamışlardır. Arkadaşlarının bu tutumundan korkan Cassie , kazaya neden olan arabadaki ürkütücü insanları kendi okulunda görmeye başlar. Gitgide akıl sağlığını yitiren ve çevresinde ölü insanlar da gören Cassie , gerçekler ile halüsilasyonları ayırt edemez

Eliza Patricia Dushku (30 Aralık 1980 Boston, Massachusetts) Amerikan aktris. Annesi Judy Dushku profesör, yazar, babası John Dushku ise yönetici ve öğretmendir. Nate, Aaron ve Ben adında 3 kardeşi vardır. Bu kardeşlerden Nate aktörlük yapmaktadır. Boyu 1.65 cm'dir. Takma adı ise 'Duck Shoot''tır. Eliza, 'Buffy the Vampire Slayer' dizisindeki seksi Faith rolü ile ünlenmiştir. 2002 yılında Avusturalya Empire Dergisinde 9. en seksi kadın film yıldızı seçildi.

Wesley Cook "Wes" Bentley, Amerikalı film aktörü. American Beauty filmindeki Ricky Fitts rolüyle tanınmıştır. The Hunger Games'deki Seneca Crane rolüylede tanınmaktadır.


Luke Cunningham Wilson (d.21 Eylül 1971, Dallas Texas, ABD) , İrlanda asıllı Amerikalı aktör. Kendisi gibi aktör olan Owen Wilson'un kardeşidir.

 

IMDB Puanı: 7/2 ( 724 kişi oy verdi.)

Resimler

Ruhlarla Dans - Soul Survivors izle

 

Ruhlarla Dans - Soul Survivors izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, soul survivors konu, digiturk 2015 filmleri, soul survivors izle, ruhlarla dans izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.