TIKLA ARA

Rio 2

Rio ilk serisinden kaldığı yerden devam ediyor artık evli olan kuşlarımız 3 tanede yavruları ile mutlu bir yaşam sürerler.


Rio 2 filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Rio 2

Rio 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Rio 2 filmini tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Rio 2

2014 - Brezilya Animasyon, Komedi, Macera Rio 2 filmin yönetmenliğini David Fincher yaptığı Oyuncuların Anne Hathaway, Andy Garcia, Jamie Foxx, Jesse Eisenberg, Yekta Kopan'ten oluşmaktadır.

Rio ilk serisinden kaldığı yerden devam ediyor artık evli olan kuşlarımız 3 tanede yavruları ile mutlu bir yaşam sürerler. Jewel çocuklara gerçek kuşlar gibi yaşamayı öğretmeye karar verir ve ailesine Amazon ormanlarında ders vermek ister.Rahata alışkın olan yavru kuşlar amazon ormanında çok zorlanır.

Anne Jacqueline Hathaway, Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu. Brokeback Mountain, Şeytan Marka Giyer, The Dark Knight Rises ve Sefiller filmlerindeki rolleriyle ünlüdür.Hathaway 1982'de New Jersey'de doğdu ve orada büyüdü. Babası bir avukat, annesi de kendisi gibi bir aktristti.2001 yılında yer aldığı Disney yapımı Acemi Prenses filmiyle şöhrete kavuştu. Aynı yıl People Magazine dergisinin 'Çıkış yapan oyuncular' listesine girdi. 2004 yılında filmin devamında da oynadı.

Andrés Arturo García Menéndez
, sahne adıyla Andy García, Küba doğumlu ABD'li aktör. Francis Ford Coppola'nın Baba 3 filmindeki Vincent Corleone rolüyle hatırlanmaktadır. 1956 yılında Küba'nın başkenti Havana'da dünyaya geldi. Ailesiyle 1961'de ABD'ye göç etti. Yapışık ikiz olarak dünyaya geldi, kardeşi tenis topu büyüklüğündeydi ve cerrahi bir müdahale ile ayrıldılar, bu omuzunda bir yaranın oluşmasına sebep olmuştu.

Jamie Foxx
1967 senesinde Texas'da doğan Amerikalı aktör ve müzisyen Eric Marlon Bishop, üç yaşındayken büyükannesinin teşvikiyle küçük yaşta müzikle ilgilenerek piyano eğitimi almaya başladı. 1980'lerde Los Angeles'a taşınarak müzikal kariyerine başlama kararı alan Bishop, 1989 senesinde bir kız arkadaşının davetiyle bir gece kulübünde sahneye çıkarak komedi tarzında bir performans sergiledi.

Jesse Eisenberg
ilk kez ekran karşısına 1999-2000 yıllarında yayınlanan Get Real adlı komedi-drama TV dizisinde çıkmıştır. Daha sonra birçok filmde rol almıştır. Aldığı rollerdeki başarısı ile birçok ödüle aday gösterilmiş, bunlardan San Diego Yahudi Film Festivali'ndeki "Umut Vaat Eden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"'nü ve rol aldığı diğer kişiler ile birlikte "En İyi Oyuncu Kadrosu Gotham Ödülü"'nü kazanmıştır.

Yekta Kopan
, 1968'de doğdu. Öğrenim hayatı Ankara'da geçti. Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Öyküleri Hayalet Gemi dergisinde yayınlandı. Altzine'de[1] internet ortamına yönelik edebiyat çalışmaları yaptı. Hayvan dergisinde kısa metinler yazdı. Sinema dergisi Altyazı'da eleştiriler yazdi. Öykü üstüne metinler yazdığı Eşik Cini dergisinin aynı zamanda yayın kurulunda da bulunuyor.

Resimler

Rio 2 izle

Rio 2 izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, rio 2 animasyon konusu, digiturk 2015 filmleri, rio 2 çizgi film izle, rio 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.